Bianca Drăgușanu, declarații controversate despre criza energiei electrice: „Nu mă interesează facturile. Pot să vină oricât”

Data publicării:

Bianca Drăgușanu și-a exprimat părerea depre creșterile prețurilor la utilități.

Extrem de multe vedete se plâng zilele acestea de facturile enorme pe care le au de achitat la energia electrică, printre care chiar și Dorian Popa, Dana Budeanu sau Oana Roman. Chiar dacă pare că această criză este una fără precedent și va afecta din ce în ce mai mulți români, Bianca Drăgușanu este una dintre puținele persoane care nu doar că nu se plânge de costurile ridicate, dar spune că acestea pot crește, în continuare, spre alte sume mai mari de atât. Mai mult, blondina mărturisește că nici măcar nu este înștiințată de sumele de pe facturile pe care le primește, întrucât mama sa este responsabilă de aceste treburi casnice.

„Nu mă interesează facturile și nici nu știu cât vin. Eu îi las mamei o sumă lunară pentru toate cheltuielile. Pot să vină oricât, nu am de ce să fac economie la ceva. Îmi ajut financiar toată familia”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

Dorian Popa, măsuri drastice după ce a plătit o factură de peste 8000 de lei: „Urmează vremuri grele, ăsta e doar începutul”

 

Bianca Drăgușanu este foarte împlinită pe plan financiar

Într-un interviu recent acordat pentru Spectacola, Bianca Drăgușanu se declara a fi extrem de împlinită pe plan financiar, lucru care nu mai este pentru nimeni o noutate. Blondina se declară a fi foarte norocoasă, întrucât are contracte de imagine foarte bine puse la punct.  

„Sunt foarte bine. M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă. Tot ce fac, fac din plăcere și ies și bani, sunt foarte norocoasă. Și acum în mașină am postat niște bijuterii de aur și practic mi-am îndeplinit jumătate din sarcinile pe ziua de astăzi. Acum sunt la atelier, mai fac o rochie. Am o viață foarte frumoasă, chiar sunt foarte binecuvântată, eu sunt propriul meu șef și fac exact ce îmi place și câștig și bani, pe deasupra.”, a  declarat vedeta, pentru Spectacola

Cum să reduci consumul de energie electrică și gaze. Alex Gavrilescu, arhitect Visuri la cheie: „Am reușit să scad costurile la jumătate în consum” / EXCLUSIV

 

„Și când plec în vacanță e tot un fel de muncă”

Deși are extrem de multe task-uri zilnice de îndeplinit, vedeta își găsește întotdeauna timp să se răsfețe și într-o vacanță binemeritată. Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu ne-a mărturisit faptul că nici acolo nu scapă de ”muncă”, întrucât își continuă îndatoririle pe care le are de îndeplinit în mediul online.

„Eu și când plec în vacanță e tot un fel de muncă, pentru că îmi pozez rochiile, merg cu o agenție de turism, căreia îi fac reclamă, îmi pun extensiile. La mine așa e viața mea.”, ne-a mai spus Bianca în exclusivitate.

Bianca Drăgușanu, despre femeile mici de înălțime: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”

 

„Sunt o persoană foarte credincioasă”

Bianca Drăgușanu nu se consideră a fi doar o persoană norocoasă, ci și foarte credincioasă, fiind adesea prezentă la slujbele religioase ce au loc în zilele de duminică. Mai mult, Bianca spune faptul că are întotdeauna la ea tămâie și mir.

„Am tămâie în portofel de mai multe feluri, am și mir în mașină, eu sunt o persoană foarte credincioasă. Singura energie de care mi-e frică în lumea asta e Dumnezeu. Mă mai abat și eu de la drum, nu e nimeni perfect.”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul podcastului realizat de George Tănase.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel