Bianca Drăgușanu: „Eu n-am nevoie să mă lupt pentru bani”. De câte ori pe săptămână practică vedeta MMA / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu a pus capăt zvonurilor, potrivit cărora ar intra în rigul MMA , într-o confruntare cu Andreea Tonciu.

Recent, în spațiul public a apărut informația potrivit căreia Andreea Tonciu și Bianca Drăgușanu urmează să intre în ringul MMA, pentru a se lupta într-un meci cum nu s-a mai văzut până acum. Bruneta a declarat pe atunci chiar și faptul a cerut suma impresionantă de 100.000 de euro, pentru a accepta această provocare. În lipsa acestor bani, Andreea Tonciu le-a spus organizatorilor să își ia gândul de al faptul că ea va mai intra în ring.

”Nu pot să mint, da, au fost discuții să lupt în ringul MMA. Dacă Bianca Drăgușanu vrea să se lupte cu mine, trebuie ca organizatorii să îmi dea 100.000 de euro. Altfel nu intru în ring.”, a declarat Andreea Tonciu potrivit Fanatik.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre aceste zvonuri

Contactată de reporterii de la Spectacola, frumoasa blondină ne-a spus faptul că este, într-adevăr, pasionată de acest sport, însă nu practică asta pentru bani. Bianca Drăgușanu face asta deja de câțiva ani de zile, luptele MMA făcând parte din rutina sa zilnică. Acest sport este îmbinat și cu antrenamentele din sala de fitness, care o ajută pe vedetă să se mențină într-o formă fizică excepțională.

„Eu n-am nevoie să mă lupt pentru bani, eu dacă mă lupt, mă lupt de plăcere. Îmi place MMA-ul. Merg de două, trei ori pe săptămână și fac cam de trei ani. Chiar îmi place, mă simt foarte bine. Sunt foarte disciplinată și o fac ca un ritm de viață, face parte din rutină. Antrenamentele la sală le bag între.”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Spectacola.

Bianca Drăgușanu, motivul pentru care poartă peruci: „Faptul că ultimii 3 ani din viața mea...”

 

 

„M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă”

Chiar dacă muncește foarte mult, în urmă cu ceva timp declarând chiar faptul că au existat și zile în care nu avea timp să mănânce, din cauza programului încărcat, Bianca se declară a fi o norocoasă. Acest lucru este datorat faptului că face ceea ce îi place, însă, în același timp, câștigă și bani. 

„Sunt foarte bine. M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă. Tot ce fac, fac din plăcere și ies și bani, sunt foarte norocoasă. Și acum în mașină am postat niște bijuterii de aur și practic mi-am îndeplinit jumătate din sarcinile pe ziua de astăzi. Acum sunt la atelier, mai fac o rochie. Am o viață foarte frumoasă, chiar sunt foarte binecuvântată, eu sunt propriul meu șef și fac exact ce îmi place și câștig și bani, pe deasupra.”, ne-a mai declarat vedeta.

Bianca Drăgușanu, o femeie de afaceri de succes: "Am zile când mănânc în mașină". Ce spune vedeta despre proiectele din Dubai

 

 

„Și când plec în vacanță e tot un fel de muncă”

Deși are extrem de multe task-uri zilnice de îndeplinit, vedeta își găsește întotdeauna timp să se răsfețe și într-o vacanță binemeritată. Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu ne-a mărturisit faptul că nici acolo nu scapă de ”muncă”, întrucât își continuă îndatoririle pe care le are de îndeplinit în mediul online.

„Eu și când plec în vacanță e tot un fel de muncă, pentru că îmi pozez rochiile, merg cu o agenție de turism, căreia îi fac reclamă, îmi pun extensiile. La mine așa e viața mea.”, a continuat aceasta.

Bianca Drăgușanu își va deschide ”Școala de dive”: ”Vreau să fiu cea care predă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel