Viciul de care Monica Bârlădeanu fuge: „Mi se pare că acesta distruge cel mai repede pielea”. Foarte mulți oameni îl au

Data publicării:

Monica Bârlădeanu a dezvăluit cum se menține în formă la 44 de ani. 

Monica Bârlădeanu, în vârstă de 44 de ani, este, în continuare, una dintre cele mai râvnite femei din România. Actrița are o frumusețe ieșită din comun, iar pielea perfectă pare atent întreținută de către aceasta. Și, dacă extrem de multe persoane s-au arătat a fi curioase cu privire la „rețeta” de succes a vedetei, se pare că principalul factor care influențează aspectul fizic perfect este faptul că Monica Bârlădeanu este lipsită de vicii. Mai mult, artista fuge în mod special de un obicei nesănătos pe care foarte multă lume îl are, dar care afectează în proporții mari pielea, spune ea. 

“Acesta nu este un lucru la care eu am contribuit. Este un dar. Trăsăturile sunt un dar, până la urmă. Te simți prost că ești felicitat pentru ceva care nu este chiar meritul tău, este meritul părinților tăi. Bineînțeles, este gustul lui Dumnezeu. Așa i-a plăcut Lui. Acum, că tu, ca om, te ocupi să nu distrugi și să conservi, asta este într-adevăr, contribuția ta. Nu am. (n.r. vreun viciu) Fumatul, în niciun caz. Mi se pare că acesta distruge cel mai repede pielea.”, a declarat Monica Bârlădeanu, potrivit ego.

Te poate interesa și: Rețeta cu care Monica Bârlădeanu l-a dat pe spate pe Cătălin Scărlătescu: Ciorbă cu un ingredient inedit

 

Trucul care o menține în formă

Și, dacă erați curioși de trucul de frumusețe care o menține veșnic în formă pe Monica Bârlădeanu, ei bine, actrița a dezvăluit. Nu este vorba de vreo dietă minune sau de ore în șir petrecute în sala de fitness, ci despre frig. Vedeta spune că și-a obișnuit de ceva vreme corpul să reziste la temperaturi scăzute, chiar și în propria locuință, iar paharele cu apă rece nu lipsesc nici ele din viața de zi cu zi. 

“Toleranța corpului meu la rece a scăzut în timp în California, când era foarte cald. Începeam cu aerul condiționat, dădeam și mai rece. Peste tot pe unde intram mi se servea un pahar de apă rece cu gheață. Atunci, corpul tău începe să se raporteze la niște temperaturi foarte joase. Aici, niciodată nu deschid caloriferul în dormitor, sub nicio formă. Dorm des cu geamul deschis.”, a continuat ea. 

Te poate interesa și: Monica Bârlădeanu, dispusă să renunțe la celebritate: Nu-mi doresc să împărtășesc cu nimeni prin ce trec

 

Cum și-a găsit încrederea în sine

Chiar dacă este una dintre cele mai cunoscute actrițe din țara noastră, Monica Bârlădeanu spune că încrederea de sine mai dispare uneori, când este vorba de premiera unui film. Emoțiile sunt firești pentru orice actor profesionist, spune ea. 

“Acesta este un subiect sensibil. Încredere în tine ca actor ai în momentul în care te-ai pregătit foarte bine, îți joci personajul și după ce ai jucat personajul, rămân emoțiile de la premieră. Eu cred că absolut toți actorii, oricât de experimentați ar fi, la premieră se întreabă: “Oare cum o să fie primit personajul meu? Oare a fost bine? Putea să fie altfel? Puteam să fac și mai bine?”. Nu este matematică, este artă. Și atunci depinde ce ai putut să scoți din tine în ziua respectivă.”, a mai spus aceasta, pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel