Rețeta cu care Monica Bârlădeanu l-a dat pe spate pe Cătălin Scărlătescu: Ciorbă cu un ingredient inedit

Data actualizării: | Data publicării:

Monica Bârlădeanu i-a cucerit pe cei trei chefi de la Antena 1, cu un preparat cu totul deosebit.

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase și apreciate femei din România. Totuși, invitată recent în cadrul emisiunii Chefi la cuțite, de pe Antena 1, aceasta a arătat faptul că nu are doar calități fizice și abilități actoricești, ci este și o gospodină iscusită. Vedeta, care a locuit mult timp în America, a ales să gătească un preparat specific moldovenesc. Este vorba despre o ciorbă de legume, pe care celebra actriță nu îl acrește cu borș. Aceasta are un secret pe care îl folosește, în schimb, moștenit din generație în generație. 

„O să gătesc o ciorbă special venită din zona Moldovei, care are un gust special, pentru că nu e acrită cu borș, iar ei nu o să știe cu ce e. Este un borș cu foarte multe legume și acrită cu zer de oaie, este absolut delicioasă. Se servește cu smântână, este esențial să nu lipsească, pentru că așa se echilibrează gustul

Este rețeta bunicii mele, e gustul copilăriei mele. Mama a moștenit asta de la ea, iar eu de la mama. Am fost foarte tentată să vin aici și să vă impresionez cu un ceva fancy, doar am stat la Los Angeles. Dar asta sunt!”, a declarat Monica Bârlădeanu în cadrul emisiunii de pe Antena 1. 

Jean de la Craiova și-ar dori să fie căsătorit cu Monica Bârlădeanu. Declarațiile explozive ale manelistului

Care este secretul ce o mențină în formă pe Monica Bârlădeanu

Ajunsă la vârsta de 43 de ani, celebra actriță arată impecabil, iar timpul pare că nu și-a făcut deloc prezența asupra tenului, dar nici fizicului său de invidiat. În acest sens, mai în glumă, mai în serios, Monica Bârlădeanu consideră că un obicei pe care îl practică zilnic, o ajută foarte mult în acest proces.

„Aprilia, managera mea, știe și îmi tot zice că reușesc să mă mențin așa pentru că dorm la 17 grade. Dorm în frig. Eu nu am nicio problemă să dorm în frig, sunt pe aer condiționat, pe frig, îmi place pe rece, să fie cât mai rece. Dincolo de asta, îngrijirea pielii pentru mine este pasiunea absolută. Mă pasionează tot ce nu implică intervenții, pentru că dacă intervii, modifici trăsături. Dacă ai modificat trăsături e o problemă. Dar tot ce înseamnă stimulare, potențare a trăsăturilor pe care tu le ai deja, la asta sunt cel mai deschis om. Mă documentez, mă duc fac stimulări, lasere și așa mai departe”, a povestit Monica Bârlădeanu potrivit EGO.ro.

Monica Bârlădeanu, dispusă să renunțe la celebritate: Nu-mi doresc să împărtășesc cu nimeni prin ce trec

La ce trucuri de înfrumusețare apelează actrița

Monica Bârlădeanu a dezvăluit, de asemenea, și care sunt trucurile de înfrumusețare la care apelează regulat, pentru a-și ține tenul ferm și tânăr.

„Cei care nu știu, deși sunt sigură că cititoarele voastre sunt super informate, laserele creează niște microleziuni, deci foarte-foarte mici, și aceste microleziuni stimulează colagenul, producția de colagen. În felul acesta ai o producție de colagen reală, palpabilă, vizibilă, din interior. Intrăm în anotimpul în care stimulările astea sunt foarte bine venite pentru că nu le poți face vara deoarece sensibilizezi foarte tare tenul.

Apoi ce mai fac, mai fac o chestie cu microneedling (nr. rejuvenarea tenului), procedură care înseamnă că 36 de microace, foarte mici, sunt introduse în piele în același timp. De asemenea creează o microleziune și pe același principiu stimulează colagenul și pielea arată într-adevăr remarcabil. Au un efect de lifting absolut fabulos. Dacă vreți într-adevăr să știți lucrurile pe care pariez astea sunt. Dar, dincolo de asta, când îmi scriu email-urile dimineața, încep cu masca numărul 1, masca numărul 2 și așa mai departe.”, a continuat vedeta, potrivit sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel