Monica Bârlădeanu, dispusă să renunțe la celebritate: Nu-mi doresc să împărtășesc cu nimeni prin ce trec

Data publicării:
Captură video Youtube/ Fain și Simplu cu Mihai Morar
Descriere foto: Captură video Youtube/ Fain și Simplu cu Mihai Morar

Monica Bârlădeanu a vorbit despre începutul carierei ei, dar și despre momentul în care a vrut să pună punct celebrității. 

Monica Bârlădeanu a fost invitată în cadrul podcastului "Fain și Simplu cu Mihai Morar", unde a vorbit despre cele mai grele perioade din viața ei. Acesta a dezvăluit informații și despre momentul în care a dispărut din showbiz-ul românesc pentru câțiva ani, din cauza faptului că trecea printr-o despărțire. Vedeta a fost dispusă să renunțe la faimă, doar pentru a i se păstra intimitatea. Cu toate acestea, și-a dat seama că publicul o îndrăgește foarte mult, motiv pentru care nu a uitat-o în tot acel timp.

"Am vrut să plec din showbiz prin 2013. Treceam printr-o despărțire și simțeam că nu-mi doresc să împărtășesc cu nimeni prin ce trec, pentru că, odată ce ai crăpat ușa, va intra toată lumea și nu mai iese niciodată. Toată lumea va avea o părere despre viața ta personală. Toată lumea va pretinde că știe ce ți se întâmplă și va comenta. Și asta este o zonă la care eu n-am vrut să dau acces niciodată. În condițiile astea, mi-am dat seama că nu sunt celebră pentru că vreau eu. Oamenii decid asta și tu nu ai acest control.", a declarat Monica Bârlădeanu în podcast.

Monica Bârlădeanu, despre publicul din România

Mai mult, actrița a vorbit despre publicul din România și despre aparițiile pe care le au vedetele de la noi, pentru a câștiga cât mai multă faimă.

"Nu era chiar o suferință, ci un moment greu de gestionat. Eram închisă, m-am afundat în treabă și am reușit să gestionez bine perioada asta. Dar asta nu înseamnă că mi-a anulat notorietatea, nu am dispărut. Nu există că aparițiile îți întrețin imaginea. Să apari mai rar și să ai ceva de spus e mult mai notabil. Când te duci la televizor, hrănești propriul tău ego. Oamenii au un radar pentru autentic, imediat te simt când ești fals și te amendează. Și pe noi ne pune în gardă asta și ne face să dorim să fim autentici, pentru că știm că nimic altceeva nu funcționează.", a continuat actrița.

Cum și-a început actrița cariera

Monica Bârlădeanu și-a început cariera încă de la o vârstă fragedă. Vedeta era în facultate și, chiar dacă nu își propusese asta în acel moment, drumul ei fiind altul, aceasta a fost remarcată și i s-au făcut oferte pentru televiziune. De aici, până la actorie, a mai fost doar un pas.

"Eu am intrat la drept la Iași, după asta nevoia mea de a deține controlul m-a făcut să am mereu câte un job. Am făcut eu niște reclame, de acolo propuneri în televiziune. Asta a început să-mi dea senzația unei forme de putere. Și-atunci m-am dus în Los Angeles și am făcut cursuri, eu credeam că sunt cursuri doar de dezinhibare în fața camerei. Eram incapabilă să ascult interlocutorul, nu mă gândeam decât la ce o să spun eu, eram paralizată. Cursurile la care am mers eu erau de fapt actorie, iar în momentul în care am văzut că se simte bine să spui anumite lucruri în personaje și să nu fii tras la răspundere, am mers pe drumul ăsta. 

Mă duc la tristețe și la dramatism instant. E emoția cu care eu în viața mea am fost mai obișnuită, decât cu fericirea. La mine a fost de lucrat mult la comedie. La capitolul descoperiri, ca și în viața noastră, personajele nu spun niciodată adevărul cu cuvinte, el este în limbajul corpului.", a mai spus Monica Bârlădeanu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel