Vica Blochina, metoda extremă prin care vrea să slăbească 12 kilograme: „Am făcut toate din viața mea în mod inconștient”

Data publicării:

Vica Blochina se va alătura proiectului „Survivor România.”

Vica Blochina s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu problema kilogramelor în plus. În acest sens, blondina s-a gândit la o variantă prin care poate scăpa de problemele de pe cântar, într-un mod destul de extrem. Este vorba despre experiența vițeii ei, căreia Vica Blochina i-a spus „Da”. Concret, aceasta a acceptat invitația de a merge la emisiunea „Survivor România”, unde condițiile grele și înfometarea o vor ajuta, cel mai probabil, să-și atingă țelul. Printre numele celebre cu care Vica Blochina va împărți tabăra faimoșilor se mai numără și Maria Constantin, Jorge, Ionuț Ieftimoaie, Sebastian Dobrincu sau Carmen Grebenișan.

„Am făcut toate lucrurile bune din viața mea în mod inconștient. După ce am semnat, am văzut câteva episoade si am zis că nu mai vreau să merg. Mă duc să slăbesc 10 – 12 kile”, a spus Vica Blochina, potrivit Impact.

Citește și: Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

 

Motivul pentru care Vica Blochina nu reușește să slăbească rapid

În urmă cu ceva timp, Vica Blochina dezvăluia motivul pentru care nu reușește nicicum să slăbească. De vină este doar nivelul de insulină pe care corpul acesteia îl asimilează, spunea ea.

„Mi-a verificat nivelul de insulină și am descoperit că este rezistent la insulină corpul meu. Mi-a făcut un regim care am văzut că acum este la modă în toată lumea. Mi-a făcut un regim ketogenic, cu intermitent fasting (post intermitent). Adică am vreo 20 de ore între mese. Prima mea masă este la ora 13:00 și ultima la ora 18:00. (…)

Eu tot beau alcool. Dar dacă elimini zahărul și tot ce înseamnă carbohidrați, nu mai ai pofte de niciun fel. Nu ciugulești deloc. În momentul în care ai pus jumătate de alună în gură sau un cruton, ceva cât de mic, insulina se duce în sus, iar în momentul ăla corpul nu te lasă să slăbești”, a declarat Vica Blochina, la acea vreme, pentru Antena Stars.

Te poate interesa și: „Am vrut să mor!” Vica Blochina, dezvăluiri cutremurătoare. Vedeta a fost la un pas de tragedie

 

Vica Blochina, victima depresiei

Tot în trecut, Vica Blochina dezvăluia detalii dintr-o perioadă mai puțin plăcută din viața ei. Blondina s-a confruntat cu depresia, când singurul ajutor l-a găsit în propria persoană. Vedeta nu a apelat la psihologi, ci și-a dorit să rezolve acele trăiri pe cale spirituală.

„Eu nu cred în coaching, în psihologi, ăia care te spală pe creier. Nu. Eu sunt cel mai bun psiholog. M-am dus la Biserică pentru că am nimerit și postul. Am ținut și post negru. N-am mâncat carne deloc șase luni, nu am băut deloc alcool, șase luni, și am avut așa o viață foarte cuminte. Am făcut foarte mult sport, am alergat. Am avut nevoie', a spus Vica Blochina pentru Ego.ro.

Poate te interesează și: Vica Blochina i-a ales meseria fiului său. Vedeta nu vrea ca Edan să fie fotbalist

Un alt moment dureros prin care aceasta a trecut a fost în momentul în care fiul său a părăsit-o, pentru a locui cu tatăl său, Victor Pițurcă. Aceasta și-a pus toată vina asupra ei, crezând că a greșit cu ceva în creșterea lui.

”Când pleacă copilul, te gândeşti ce am făcut greşit, poate am eşuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoştea copilul, eu mi-am dorit şi plângeam în fiecare zi, îmi doream ca ei să îşi petreacă timpul împreună.”, a declarat Vica Blochina.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel