Vica Blochina i-a ales meseria fiului său. Vedeta nu vrea ca Edan să fie fotbalist

Data publicării:

Vica Blochina nu-și dorește ca fiul ei să-l urmeze pe Victor Pițurcă în carieră.

Vica Blochina se mândrește foarte mult cu fiul ei, Edan. Băiețelul de 15 ani, care este rodul iubirii dintre vedetă și Victor Pițurcă, se apropie din ce în ce mai mult de etapa în care trebuie să-și aleagă cariera. Chiar dacă tatăl lui este extrem de celebru în lumea fotbalului, iar acesta ar putea oricând să-l urmeze în carieră, fosta dansatoare are alte planuri pentru fiul ei. Aceasta își dorește ca Edan să devină medic, dar nu orice medic, ci unul estetician, care să o scape de toate urmele lăsate de trecerea anilor.

„Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă”, a mai spus Vica Blochina, potrivit impact.ro

Vica Blochina, despre lupta cu depresia: "Eu nu cred în psihologii care te spală pe creier, m-am dus la..."

Edan a ales să se mute cu tatăl său

Dacă imediat după nașterea celui mic, fotbalistul era căsătorit cu altă femeie, motiv pentru care nu a petrecut aproape deloc timp cu fiul său, acum Edan a decis că vrea să locuiască cu tatăl celebru, pentru a încerca să acopere toate aceste lipsuri din ultima vreme. Chiar dacă la început, Vica Blochina nu a privit această decizie cu ochi buni, pe parcurs vedeta i-a acceptat decizia celui mic.

„Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Edan are o relație frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece… (…) Cred că ține cu Steaua. Ce zice tata, asta e la el. Nu știu dacă pot să zic că am o liniște din punctul ăsta de vedere. Când pleacă copilul, te gândești ce am făcut greșit, poate am eșuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoștea copilul, eu mi-am dorit și plângeam în fiecare zi, îmi doream ca el să își petreacă timpul împreună.”, a declarat Vica Blochina, potrivit viva.

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

 

 

Vica Blochina s-a confruntat cu depresia

Mai mult, vedeta povestea recent faptul că, deși avea tot ce-și putea dori o femeie, aceasta nu reușea să-și găsească fericirea în nimic.

„Am avut momente în care mă trezeam și mă întrebam când mor. A fost foarte, foarte rău. Am avut o depresie din luna iulie până să plec în Thailanda. Eu am vrut să mor. Nu înțelegeam ce se întâmplă cu corpul meu. Eu am avut tot ce trebuie. Am casă, am copil, am tată care iubește copilul, am business care produce, am cercul de prieteni, orice femeie și-ar fi dorit să aibă viața mea, călătoresc, nu-mi lipsește nimic. Mă trezeam în fiecare zi și plângeam. Voiam să mor. Am fost la doi psihologi și au fost dezamăgire totală pentru mine. Eu nu sunt omul pastilelor, adică nu puteau să mă ducă la psihiatru', a mai spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel