Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Data publicării:

Vica Blochina a uimit pe toată lumea, după ce s-a sărutat pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România.

Vica Blochina a împlinit 47 de ani, iar cu această ocazie, vedeta a organizat o mare petrecere, acolo unde și-a invitat toți prietenii apropiați. Printre aceștia s-au numărat Marian Drăgulescu, Bănel Nicoliță, Irisha, Brigitte și Florin Pastramă și Maria Constantin. Senzația serii a fost Irisha, fosta concurentă de la Survivor România, cu care Vica Blochina a încins atmosfera printr-un sărut pasional.

Sărut pasional între Vica Blochina și o fosta concurentă de la Survivor România

Irisha și Vica Vlochina au reușit să atragă toate privirile, după ce fosta concurentă de la Survivor România i-a „furat„ un sărut frumoasei blondine. Întregul moment a fost publicat de către Irisha pe rețelele de socializare. 

Vica Blochina, dezvăluiri cutremurătoare

Vica Blochina și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa. Mai exact, vedeta a suferit enom, după ce fiul său a părăsit-o. Acesta a locuit mai mult timp alături de mama sa, după care a vrut să se mute la tatăl său, Victor Pițurcă. Acest lucru a afectat-o foarte mult. 

”Când pleacă copilul, te gândeşti ce am făcut greşit, poate am eşuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoştea copilul, eu mi-am dorit şi plângeam în fiecare zi, îmi doream ca ei să îşi petreacă timpul împreună.”, a declarat Vica Blochina, într-o emisiune TV.

Vica Blochina, la un pas de tragedie

În momentul în care Edan a decis să locuiască cu tatăl său, Vica Blochina a căzut în depresie și chiar a avut gânduri sinucigașe. 

„Ca orice mamă care îşi iubeşte copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de faţă, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult şi nu înţelegeam de ce nu vrea să vină şi de ce nu vrea să mă asculte. Nu înţelegeam ce se întâmplă.”, a mai adăugat ea.

Blondina a recunoscut că nu realizează nici în momentul de față cum a reușit să treacă peste acel calvar. 

„Mă trezeam în fiecare zi şi plângeam. Voiam să mor. Am fost la doi psihologi şi au fost dezamăgire totală pentru mine. Eu nu sunt omul pastilelor, adică nu puteau să mă ducă la psihiatru”., spunea blonda.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel