Câți bani cheltuie Vica Blochina în fiecare lună. Sumele explozive pe care le câștigă: „Am un standard de viaţă ridicat”

Data publicării:
Vica Blochina, sursa foto Facebook
Descriere foto: Vica Blochina, sursa foto Facebook

Vica Blochina dezvăluit sumele pe care le câștigă lunar și de cât ar avea nevoie pentru a considera că duce un trai „decent” din perspectiva ei. 

Vedeta a fost prezentă în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai,  unde a vorbit despre mai multe aspecte ale vieții sale, atât personale, cât și financiare. Diva vorbește și despre Cuma r trebui să fie bărbatul ideal, mai ales când vine vorba despre buzunar. Cu deloc puțină modestie, Vica Blochina, fosta balerină lituaniancă a precizat dezvăluiri unice în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

Deși nu mai are nevoie de nicio introducere, reamintim faptul Vica Blochina este la origine lituaniancă și a decis să se stabilească în România de peste 20 de ani. Aceasta a fost foarte cunoscută pentru talentul său ca balerina pentru clubul Melody, acolo unde i-a fost călcat pragul de nume mari, atât din showbiz, cât și din politică. Diva s-a îndrăgostit de Victor Pițurcă cu care a avut o aventură timp de 16 ani. Aceasta i-a fost amantă în tot acest timp, iar ce a umplut paharul a fost refuzul lui Pițurcă de a o abandona pe soția sa de atunci.

Poate ești interesat și de: Trauma pe care Victor Pițurcă a lăsat-o în viața Vicăi Blochina: „Au ajuns la psiholog după ce le spuneam că îi părăsesc”

Vica a avut mai multe apariții în media în ultimul timp, lucru ce a făcut-o să strălucească în lumina reflectoarelor. Diva a recunoscut în cadrul emisiunii mai sus precizate că se vede o „Pretty Woman” de România și că a avut printre cele mai de succes apariții în public în showbizul românesc. Aceasta  ar fi observat bărbații că nu mai au respirație în momentul apariției sale.

A făcut altceva decât streaptease pentru a câștiga bani

Vica a explicat că mereu are de a face cu oameni slabi în viața sa,  așa cum este și Bianca Patrichi, una dintre concurentele de la Survivor cu care Vica nu a fost în termeni tocmai buni.  De aceea, discursurile Biancăi nu o afectează, mai ales că aceasta consideră comportamentul Biancăi drept o unealtă de acoperire de sine.

De asemenea, diva recunoaște că nu se pricepe la striptease, dar dacă ar fi făcut s-ar fi umplut  de bani. Aceasta spune că a muncit toată viața ei:

„Eu nu am făcut striptease, dacă o făceam eram la Las Vegas, dar nu mă pricep. Sunt caraghioasă, aşa mă simt. Dar făceam mulţi bani din asta… Tot ce am făcut în viaţă am făcut prin munca, am muncit şi muncesc mult şi acum”, a declarat Vica Blochina, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Poate te interesează și: Vica Blochina, pe mâna medicilor. Vedeta și-a făcut operație de micșorare a stomacului: "Eu nu sunt obeză, am 15 kilograme în plus"

Câștiga și 30.000 euro

La un moment dat, Denise o întreabă în cadrul emisiunii cât câștigă aceasta, având în vedere că nu ar fi o noutate dacă este vorba despre sume exorbitante, fapt demonstrat chiar de către protagonistă:

„Depinde”, a răspuns Vica Blochina la întrebarea pusă de Denise Rifai. Și continuă: „Dacă vorbim de acum doi, trei ani, atunci făceam 25.000 – 30.000 de euro pe lună. Dar erau și luni când făceam şi 2.000 de euro”.

Ar fi de interes pentru tine și: Vica Blochina, la cuțite cu Oana Roman. Cele două au rupt orice legătură de prietenie: „Nu mi-o doresc în jurul meu”

„Am un standard de viață ridicat”

Vedeta a mai recunoscut că nu este ieftin traiul lunar în cazul ei. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă ridică scorul la peste 10.000 de euro lunar cheltuielile, făcând-o una dintre cele mai cheltuitoare vedete din România.

„Nu pot să zic exact câţi bani fac pentru că nu vreau să fiu penibilă, dar destui. Sunt unii care fac mai mult, alţii mai puţin. Am un standard de viaţă ridicat. Anul trecut mi-a mers foarte rău, am căzut, dar m-am ridicat. E mersul firesc al vieţii, muncesc”, s-a exprimat fosta dansatoare de la Melody.

Puteți urmări  emisiune integral aici: Vica Blochina s-a reinventat, după Suviror. Decizia radicală luată de vedetă: „Am fost cea mai judecată și arătată cu degetul persoană din showbiz-ul românesc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel