Vica Blochina, pe mâna medicilor. Vedeta și-a făcut operație de micșorare a stomacului: "Eu nu sunt obeză, am 15 kilograme în plus"

Data publicării:
Sursa foto: Vica Blochina: instagram
Descriere foto: Sursa foto: Vica Blochina: instagram

Vica Blochina și-a făcut operație de micșorare a stomacului. 

Vica Blochina și-a surprins fanii, după ce a anunțat că va face operația de micșorare a stomacului. Vedeta a recunoscut că și-a dorit să să scape de kilogramele în plus, astfel că a apelat la această intervenție, numită și  „plicatură gastrică”. 

Vica Blochina și-a făcut operație de micșorare a stomacului

După ce a ieșit din operație, Vica Blochina a ținut să le mărturisească fanilor care este starea sa de sănătate. Blondina a reunoscut că vrea să slăbească peste 15 kilograme. 

„Trebuie să-mi scoaă drenele, iar până atunci nu am voie să fac duș. Am făcut o intervenție chirugicală, care se numește plicatura gastrică pentru că aveam nevoie să-mi micșorez stomacul. Sunt fericită că mă simt bine, că am primit multe mseaje de la voi, m-am simțit iubită. Trebuie să beau 500 ml de lichide, pentru că am făcut o intervenție de plicatură gastrică. Am un prieten care a făcut operația acum un an, iar rezultatele sunt spectaculoase. Am vrut să-mi fac gastric sleeve, dar nu aveam destule kilograme în plus. Intervenția pe care am făcut-o eu e pentru aomeni supraponderali, dar care nu sunt obezi, eu am 15 kilograme în plus. „, a declarat Vica Blochina.

Vica Blochina: „Acum stau cu perfuzie”

Ieri dimineață, Vica Blochina a spus pe rețelele de socializare că va fi supusă unei intervenții chirurgicale, la care va fi nevoie de anestezie totală. 

„Așa luni cu voie bună și cu vreme superbă! Am plecat spre spitalul privat, pentru că am de făcut o intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, așa că am nevoie să-mi urați baftă. Despre ce este vorba vă povestesc imediat după ce ajung la spital, mai am puțin, pe la 9 dimineața cred că intru în operație', a spus Vica Blochina, în mediul online.

„Aștept să vină doctorii să mă ducă în sala de operație, iar acum stau cu perfuzie. Sunt pregătită pentru anestezia generală și, de abia acum, am început să am puține emoții, sper să nu mă doară. Nu o să vă zic acum ce intervenție fac, o să vă povestesc următoarele zile, dar voi da tag-ul doctorului și veți înțelege cam despre ce este vorba. Nu m-au încurajat prietenii, au râs puțin de mine, dar eu chiar am simțit nevoia să fac această intervenție', a mai spus Vica Blochina.

Motivul pentru care Vica Blochina nu a reușit să slăbească

În urmă cu ceva timp, Vica Blochina dezvăluia motivul pentru care nu reușește nicicum să slăbească. De vină este doar nivelul de insulină pe care corpul acesteia îl asimilează, spunea ea.

„Mi-a verificat nivelul de insulină și am descoperit că este rezistent la insulină corpul meu. Mi-a făcut un regim care am văzut că acum este la modă în toată lumea. Mi-a făcut un regim ketogenic, cu intermitent fasting (post intermitent). Adică am vreo 20 de ore între mese. Prima mea masă este la ora 13:00 și ultima la ora 18:00. (…)

Eu tot beau alcool. Dar dacă elimini zahărul și tot ce înseamnă carbohidrați, nu mai ai pofte de niciun fel. Nu ciugulești deloc. În momentul în care ai pus jumătate de alună în gură sau un cruton, ceva cât de mic, insulina se duce în sus, iar în momentul ăla corpul nu te lasă să slăbești”, a declarat Vica Blochina, la acea vreme, pentru Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel