Trauma pe care Victor Pițurcă a lăsat-o în viața Vicăi Blochina: „Au ajuns la psiholog după ce le spuneam că îi părăsesc”

Data publicării:
Vica Blochina, sursa foto Facebook
Descriere foto: Vica Blochina, sursa foto Facebook

Vica Blochina dezvăluie că a rămas cu traume serioase în urma scandalului cu Pițurcă. Cum a ajuns fosta balerină să danseze după propria melodie.

Vica Blochina, balerina care a dansat pe inime bărbaților, dezvăluie trauma lăsată în urma relației cu Victor Pițurcă. Blondina a fost devastată emoțional de sfârșitul relației extraconjugale dintre cei doi, motiv pentru care a ales să facă viața tuturor bărbaților vai și amar, după acest capitol tumultos ce s-a încheiat. Vica este originară din Lituania și este de mai bine de 20 de ani în România. În tinerețile sale a fost balerină la un club din București unde obișnuia să performeze. Întâmplarea face că tot acolo l-a cunoscut pe cavalerul care avea să fugă cu tot cu inima sa- Victor Pițurcă. Când s-au întâlnit, Vica avea 20 de ani, iar fostul fotbalist  avea vârstă de 39 de ani și era căsătorit cu Maria. Cei doi au fost amanți timp de 16 ani  și au avut una dintre cele mai intense povești de iubire din lumea mondenă.

Ai putea fi interesat și de: Vica Blochina, pe mâna medicilor. Vedeta și-a făcut operație de micșorare a stomacului: "Eu nu sunt obeză, am 15 kilograme în plus"

Trauma vieții sale- un fost fotbalist

Refuzul lui Pițurcă de a-și părăsi soția, pe Maria, i-a luat mințile vedetei, provocându-i o traumă emoțională. Astfel, cupă cum chiar aceasta dezvăluie, vedeta a început să calce pe inimile bărbaților care au încercat să intre în viața ei, ulterior.

„Îmi plăcea să mă și răzbun. Bărbații cu care am fost au ajuns la psiholog după ce le spuneam că îi părăsesc. Aveam o asemenea abilitate să se îndrăgostească de mine și să îi părăsesc. Nu îmi părea rău că suferă. Îi vedeam că suferă și îmi plăcea. Am avut relații foarte mișto, dar ei dădeau foarte mult și eu foarte puțin. Erau bărbați puternici. Eu în momentul ăla mă simțeam bine. Niciodată nu am iubit la fel de mult cât eram iubită”, a dezvăluit Vica Blochina, la podcastul moderat de Viorel Grigoroiu.

S-ar putea să te interese și: Vica Blochina, la cuțite cu Oana Roman. Cele două au rupt orice legătură de prietenie: „Nu mi-o doresc în jurul meu”

Are un fiu cu dragostea vieții sale

De asemenea, blondina are și un copil cu Pițurcă, numele băiatului fiind Edan. Chiar dacă îl iubește foarte mult, fiul său a decis în prezent să locuiască alături de tatăl său. Vica nu poate astfel să comunice prea ușor cu Edan, după spusele sale, declarând că băiatul ei este un introvertit, adesea fiindu-i imposibil să gestioneze relația dintre ei doi.

„Edan s-a mutat la tatăl lui de acum un an și el, în perioada aceea mai grea de adolescent, la 15 sau 16 ani, a decis să stea acolo. El oricum este un copil introvertit și nu mă lasă pe mine să intru în povestea lui. Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, să îmi zică despre prieteni, despre o chestie, și nu vrea. Și eu știu că asta e perioada, pentru mine e foarte greu să gestionez. Câteodată îmi vine să-l sun sau să îi dau block, câteodată am așa o furie pentru că nu pot să controlez relația și aș vrea să fiu acolo”, declara Vica Blochina.

 

Puteți urmări podcastul integral aici: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel