Vescan, despre boala care l-a ținut departe de scenă: "Am slăbit și atunci s-a activat și chestia asta"

Sursa foto: Vescan, captură YouTube/ Acasă la Măruță
Descriere foto: Sursa foto: Vescan, captură YouTube/ Acasă la Măruță

Vescan a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat și din cauza cărora a stat trei ani departe de scenă. 

Vescan a dispărut din lumina reflectoarelor o bună perioadă de timp. Recent, aceasta a venit și o explicație pentru absența sa. Invitat în podcastul moderat de Cătălin Măruță, rapperul a dezvăluit fapul că s-a luptat cu o afecțiune care ș-a ținut departe de scenă și de fanii săi. 

Vescan, despre boala care l-a ținut departe de scenă

Artistul a povestit că a făcut numeroase investigații până a primit un diagnostic concret. Din fericire, a fost vorba doar despre o sinuzită, care a putut fi tratată în câteva luni. Cu toate astea, Vescan a dat vina pe muzică și pe faptul că nu a mai avut grijă de el. Din acest motiv, rapperul a decis să dispară din lumina reflectoarelor până se face bine. 

 "Mă luptam cu o piesă în studio și, la scurt timp după, cred că am avut un drum până la Cluj și când m-am întors mi se activase o fostă sinuzită din copilărie.

Am avut o problemă cu sinuzita asta, mi se umflase capul și nu-mi trecea la primele 2-3 tratamente. A trebuit să fac și un CT cu contrast (nr. tomografie computerizată cu substanță de contrast), iar ăsta nu era un semn bun.(…) Ce n-aș vrea niciodată în viața asta e să-mi văd videoclipurile de mare succes și eu să fiu în spital.

(…) În capul meu, cu imaginația mea nebună, cine știe… aveam tumori. Eu dădeam vina pe muzică pentru că am considerat că sinuzita asta a revenit din cauza faptului că eu, dând totul pentru muzică, nu m-am îngrijit. Și am slăbit și atunci s-a activat și chestia asta.", a povestit Vescan, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Vescan: „Ăsta a fost singurul lucru urât, real”

Artistul a povestit că a lăsat totul deoparte și s-a concentrat doar pe starea lui de sănătate. Chiar și așa, Vescan a recunoscut că în tot acest timp nu s-a putut abține și a compus câteva piese, iar cu una dintre ele și-a făcut chiar revenirea pe scenă. Piesa se intitulează "Iartă-mă lume", și este o melodie care a avut șapte variante, până la lansare

"De acolo m-am dezobișnuit de tehnologie. Adică nu eram curios cine și ce postează pe Instagram, cine-mi scrie pe WhatsApp, nu eram curios de nimic. (…) La un moment dat nici nu mai aveam parola de la Instagram. Ăsta a fost singurul lucru urât, real, care s-a întâmplat în ăștia doi ani și jumătate, care m-a oprit de la muzică.

Am început să fac multe piese și ziceam: gata, piesa asta o lansăm luna viitoare! Și-mi aminteam: stai că ți-a expirat contractul. (…) Iar mai amânam o lună, iar apoi se răzgândea producătorul meu. (…) Piesa 'Iartă-mă' a avut șapte variante.", a mai spus Vescan, în cadrul podcastului amintit.

Citește și: Adda se pregătește de lansarea primei sale cărți: „Trezește niște lucruri mai puțin plăcute”. Cum se simte artista în prezent / EXCLUSIV

Ernest, sechestrat și obligat să întrețină relații intime cu o necunoscută: „Au încuiat ușa. M-am culcat pe jos, chircit...”

Cătălin Scărlătescu nu le plătește salarii angajaților. Cum îi recompensează pentru munca depusă: „Nu le dau bani”

Costi Ioniță, avertisment pentru români: „Plătiți cât mai mult cash”. De ce nu este bine să folosim cardul bancar, în viziunea artistului / VIDEOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 08 noi 2022, 16:58 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience