Cătălin Scărlătescu nu le plătește salarii angajaților. Cum îi recompensează pentru munca depusă: „Nu le dau bani”

Data publicării:
Cătălin Scărlătescu, captură video Youtube/ Speak
Descriere foto: Cătălin Scărlătescu, captură video Youtube/ Speak

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit detalii inedite despre modul în care urmează să-și managerieze restaurantul.

Cătălin Scărlătescu urmează să-și deschidă propriul restaurant în Capitală. Celebrul bucătar chef de la Antena 1 a fost prezent în cadrul podcastului realizat de Speak pe Youtube, unde a dezvăluit mai multe informații inedite despre modul în care va manageria locația. Prima regulă pusă angajaților săi este faptul că aceștia nu vor primi un salariu fix, ca în restul locațiilor. Cătălin Scărlătescu a găsit astfel o modalitate inedită prin care speră că-și va motiva angajații să scoată cele mai perfecte farfurii și să aibă grijă cât mai multă de locația sa.

„În restaurantul meu nu va mai exista salariu. Nu le dau bani, nu le dau. Le dau procent. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât... 10.000, 20.000. Ia 30.00, ia tu mult, cât vrei, că dacă iei tu mult, iau și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, clădit de mine, construit de mine. Fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică.”, a declarat Cătălin Scărlătescu, în cadrul podcastului realizat de Speak.

VEZI și: Cătălin Scărlătescu a părăsit platoul Chefi la cuțițe: „Exagerează foarte mult”. Ce l-a înfuriat pe bucătarul chef

 

„La mine în restaurant nu există pauză, fumat, nu există telefon mobil”

Mai mult, Cătălin Scărlătescu și-a propus să le impună reguli stricte angajaților săi, care nu vor avea dreptul la pauză, în timpul programului de muncă. Bucătarul chef nici nu discută ca personalul să-și petreacă timp pe telefon sau în pauza de țigară. Și aici acesta a găsit o modalitate foarte bună prin care speră că va obține eficiență.

„La mine în restaurant nu există pauză, fumat, nu există telefon mobil la personal. Legal, trebuie să-i țin  9 ore la muncă, o oră pauză. Îi rog să vină la ora 16:00 toți stați în fața ușii o oră, nu intrați înăuntru, vă faceți ora de pauză afară și începeți programul cu ora de pauză, după care am intrat înăuntru și muncă. Asa înseamnă disciplină, muncă, nu poți să faci restaurant fumând și vorbind la telefon.”, a continuat bucătarul chef.

VEZI și: Gina Pistol, adevărul despre relația cu Cătălin Scărlătescu: „Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi”

 

Ce se va găsi în meniul restaurantului

Cătălin Scărlătescu vorbea recent și despre meniul unic pe care a încercat să-l implementeze în noua sa locație. Acesta a încercat să „fure” diferite trucuri de la oamenii pe care i-a întâlnit, de-a lungul experienței sale, astfel încât promite cea mai bună experiență culinară. 

„Restaurantul meu are nevoie de încă un aviz, se va deschide curând, este gata de șase luni. În meniu veți găsi cea mai comestibilă și bună mâncare. Tot ce am adunat eu în toți anii ăștia, ce am învățat de la Bontea, de la Dumitrescu, ce am învățat de la toți concurenții care au fost vreodată și vor veni în emisiunea asta superbă, ce am învățat de la oamenii ăștia cu care am gătit prin țară, cu toate băbuțele, cu toate gospodinele, se vor regăsi în meniul acestui restaurant.”, a spus chef Cătălin Scărlătescu în cadrul podcastului lui Horia Brenciu. 

Cătălin Scărlătescu dezvăluie cea mai bună rețetă de sarmale. Ingredientul secret al bucătarului chef



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel