Costi Ioniță, avertisment pentru români: „Plătiți cât mai mult cash”. De ce nu este bine să folosim cardul bancar, în viziunea artistului / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Costi Ioniță, TikTok
Descriere foto: Sursa foto: Costi Ioniță, TikTok

Costi Ioniță a dezvăluit pe rețelele de socilaizare, care sunt consecințele pe care le vom suporta, dacă continuăm să plătim cu cardul. 

Costi Ioniță a distribuit un videoclip pe rețelele de socializare, unde își îndeamnă fanii să folosească cât mai mult banii cash, și nu plata cu cardul, așa cum se întâmplă în ziua de astăzi predominant. Cunoscutul cântăreț este de părere că banii fizici îi gestionăm așa cum ne dorim, în timp ce atunci când facem plăți digitale, cei de la putere „controlează” ceea ce facem. Artistul îi roagă pe toți cei care îi văd videoclipul să-i urmeze exemplul, pentru că doar în acest mod „vom rezista cât mai mult”.

”Scot banii cash de la bancomat și o să vă zic de ce. E foarte important să plătim cash, atât cât mai putem. În momentul în care nu o să mai plătim cu cash se vor retrage toate bancomatele, banii fizici și în momentul ăla control total. Cât mai mult plătiți cash, atât cât se mai poate. Să prelungim și să rezistăm cât mai mult. Deja în Australia s-au scos din funcțiune mii de bancomate, să vă dea de gândit.”, a spus Costi Ioniță, pe contul său de TikTok.

 

@costi ???????? cash only #cash #cashonly #costi #fortza #viral #fy #fyp #fypシ #5pasidebine ♬ Trbaka - Dani Mocanu & Shaggy & Costi

 

Majoritatea fanilor i-au dat dreptate artistului și sunt de părere că digitalizarea în acest domeniu ar trebui să fie întreruptă: „Ai mare dreptate”, „”Costi, este prea târziu, deja s-a decis care o să fie viitorul nostru”, „Mulți nu înțeleg”, „Bine zici Costi, respect”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

VEZI și: Daniel Buzdugan: „Vin vremuri GRELE”. Ce avertisment lansează pentru români: „Asta mai ține lumea”

Care sunt semnele apocalipsei

Recent, tot pe rețelele de socializare, Părintele Calistrat vorbea despre semnele care prevestesc sfârșitul lumii. Au existat extrem de multe ipoteze, de-a lungul timpului, cu privire la acest subiect, astfel încât preotul spune că doar Dumnezeu știe când se va apropia acel moment, iar noi, în calitate de creștini, trebuie să ne încredem în Cel de sus. 

”Ne spune Evanghelia Domnului Iisus Hristos şi-n Apocalipsă doar atât: ‘Nimeni nu ştie ceasul şi clipa în care vine sfârşitul lumii, decât numai Tatăl. Nici Fiul, cu toate că este Cuvântul lui Dumnezeu şi este din veac cu tatăl, dar stă pe pământ sub vremi din Mamă’. Nici îngerii. Se spune că la glasul Arhanghelului. Glasul Arhanghelului cum îl ştiu? Atunci când avem de-a face cu porunca Tatălui, sună trâmbiţa judecăţii. Şi atunci când Arhanghelul dă ordinul, să stăm bine să luăm aminte. Începătoriile cu trâmbiţi de aur vor suna Apocalipsa. Până atunci ne pregătim de Apocalipsa proprie. Pe unul îl calcă maşina, unul moare în somn, unul îmbătrâneşte, unul împlineşte o sută de ani, unul 90, unul 20, unul 40, unul 60, fiecare în rândul cetei sale. Dumnezeu nu numără anii cu anii, ci numără cu înţelepciunea. Bătrâneţea nu se-numără cu cărunteţea, ci cu virtutea.”, a spus părintele Calistrat.

„Nu scrie în Apocalipsă că vin tancuri, că vin diavoli, că vin bombe”

Totuși, Părintele Calistrat spune că sfârșitul proiectat de oameni, adică cel care poate veni în urma unui război, nu este deloc cel proiectat de Dumnezeu. Cu toate acestea, preotul îi sfătuiește pe toți enoriașii să se lase în mâinile lui Hristos, căci el ne va conduce spre calea mai „luminoasă” și spre „adevăr. ”

”Deci nu scrie în Apocalipsă că vin tancuri, că vin diavoli, că vin bombe. Sfârşitul acesta omenesc care poate fi în urma unui război nuclear sau atomic nu e sfârşitul lumii creat de Dumnezeu. Dumnezeu strânge sulurile timpului atunci când primeşte leul poruncă să pună peceţile pe sulurile pe care le ţine subraţ să le ducă la Dumnezeu. Dar cât Iisus Hristos este la cârma lumii, şi El veghează pământul, pentru că toată judecata a dat-o Fiului, ne lăsăm în seama Duhului Sfânt şi în seama Tatălui care spune aşa: ‘Veniţi toţi cei osteniţi şi împovăraţi la mine şi eu vă voi odihni pe voi. Luaţi jugul meu şi povara mea, că uşoară este şi veţi afla odihnă sufletelor voastre’. Nu există altă cale mai luminoasă spre adevăr, lumină şi mântuire decât calea lui Hristos. ‘Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa”, a mai spus părintele Calistrat în videoclipul postat pe TikTok.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel