Vasile Muraru, mesaj emoționant, după moartea actorului Mitică Popescu: „Nu mă așteptam să fie vestea asta...”

Data publicării:
Vasile Muraru, Mitică Popescu/ captură video Yotube, Facebook/ D'ale lu' Mitică
Descriere foto: Vasile Muraru, Mitică Popescu/ captură video Yotube, Facebook/ D'ale lu' Mitică

Vasile Muraru a vorbit cu tristețe despre ultimele zile din viața lui Mitică Popescu. 

Marele actor Mitică Popescu s-a stins din viață pe data de 3 ianuarie 2023, veste ce a îndurerat întreaga țară. Nu doar fanii îl plâng zilele acestea pe maestru, ci și colegii de breaslă, care nu se așteptau la această veste tragică și sperau la o minune. Vasile Muraru știa faptul că regretatul actor se confruntă cu probleme de sănătate, însă optimismul acestuia și starea pozitivă pe care o avea mereu le inducea oamenilor din jurul său speranța că totul va fi bine. 

„Am aflat că este internat la Urgență, după la Elias, dar speram, căci, de atâtea ori, a trecut pe lângă el ( n.r. boala) și a mers mai departe. Speram ca și de data asta. Nu mă așteptam să fie vestea asta…Vorbisem cu el cu o lună înainte de internare. Ăsta era felul lui de a fi ( n.r. era optimist, atunci când s-a internat). Un om optimist, cu o eleganță, un om deosebit, un om adevărat…”, a spus Vasile Muraru, la Antena Stars.

Te poate interesa și: „O să vină și rândul meu”. Victor Rebengiuc, mesaj dureros după moartea lui Mitică Popescu

 

Mitică Popescu nu s-a plâns niciodată de probleme de sănătate

Chiar dacă avea mai multe probleme de sănătate, Mitică Popescu nu i-a împovărat niciodată pe cei din jurul său cu astfel de vești cumplite, susține Vasile Muraru. Acesta dorea doar să socializeze și să-i bucure pe ceilalți cu ceea ce avea mereu de oferit pe scenă și nu numai. 

„Niciodată (n.r. nu s-a plâns de problemele de sănătate). Nu îi stătea în caracter asemenea vorbe spuse. El era genul de om care să muncească, să vorbească cu toată lumea, să socializeze, un om în adevăratul sens al cuvântului. Dumnezeu să îl ierte și să îi înalțe sufletul…”, a mai spus actorul.

 Citește și: Florin Zamfirescu, detalii neștiute despre Mitică Popescu și Leopoldina Bălănuță. Povestea de dragoste imposibilă: „Ei se placuseră înainte, dar el fusese arestat și ea se măritase”

 

 Ștefan Bănică, amintiri prețioase alături de Mitică Popescu

Zeci de actori de la noi din țară au rememorat zilele acestea amintiri prețioase trăite lângă regretatul actor. Ștefan Bănică spune că a jucat alături de acesta în peste 300 de spectacole, unde maestrul i-a dat adevărate lecții și sfaturi prețioase, care l-au însoțit toată viața în carieră.

„Am avut șansa să joc cu el peste 300 de spectacole, cu "Desculț în parc", unde nea Mitică îl juca magistral pe Velasco, vecinul excentric al celor doi tineri proaspăt căsătoriți. În atâția ani, cât am jucat, am râs mult împreună și îi ascultam de fiecare dată cu interes poveștile despre marii actori din generațiile trecute, pe care ii evoca mereu cu drag și, mai ales, cu respect. Mulțam frumos pentru ce am învățat de la tine, domnule Mitică Popescu! Drum lin printre stele …”, a fost mesajul transmis de Ștefan Bănică, pe rețelele de socializare. 

 Te poate interesa și: Mitică Popescu și Leopoldina Bălănuță, poveste de dragoste ca în filme: „Te iubesc atât de mult, încât aș vrea să mori înaintea mea"

 

Mitică Popescu s-a stins din viață pe data de 3 ianuarie 2023, la spitalul Elias, din Capitală. Acesta fusese internat încă din a treia zi de Crăciun, însă starea de sănătate i s-a agravat pe 30 decembrie. În ciuda încercărilor disperate ale doctorilor de a-l salva, boala a fost prea grea și a învins. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel