„O să vină și rândul meu”. Victor Rebengiuc, mesaj dureros după moartea lui Mitică Popescu

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Victor Rebengiuc și Mitică Popescu/ facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Victor Rebengiuc și Mitică Popescu/ facebook/ colaj foto

Victor Rebengiuc a transmis un mesaj dureros, după moartea lui Mitică Popescu. 

Maestrul Mitică Popescu s-a stins din viață pe 3 ianuarie 2023, la vârsta de 86 de ani, pe patul de spital. Starea critică a început să se instaleze pe  30 decembrie, astfel încât pe data de 3 ianuarie, corpul său a cedat, în urma problemelor de sănătate de care suferea.

Victor Rebengiuc, mesaj dureros după moartea lui Mitică Popescu

Victor Rebengiuc a făcut o declarație cutremurătoare după moartea bunului său prieten, Mitică Popescu. Actorul susține că  a rămas singurul din generația lui care mai trăiește și că, în curând, va veni și rândul său. Cei doi au avut o relație de prieteni strânsă și au jucat împreună numeroase piese de teatru, printre care și în filmul Moromeții.

'Și eu am primit vestea tristă. A jucat împreună. Am avut două scene în Moromeții. Nu am fost prieteni, nu am fost apropiați, am fost colegi. Nu am păstrat legătura, dar am apreciat talentul său. Era un actor talentat, avea farmec. Avea haz de foarte multe ori și îmi plăcea de el ca actor. În curând, o să vină și rândul meu. Din generația mea nu a mai rămas nimeni. Eu sunt ultimul. Și așa c-o aștept…', a declarat pentru viva.ro actorul Victor Rebengiuc.

Mesajul transmis de familia regretatului Mitică Popescu, după moartea acestuia

„Îndrăgitul actor Mitică Popescu s-a stins din viață după afecțiuni grave și o suferință de scurtă durată. A înfruntat totul până în ultimele clipe cu curaj și cu simțul umorului care l-a făcut atât de deosebit printre „monștrii sacri” ai teatrului și filmului românesc. S-a încercat tot posibilul de către personalul medical, care merită recunoștință, dar boala n-a putut fi învinsă. Mitică Popescu și-a trăit ultimii ani din viață cu demnitate și în confortul meritat după o îndelungată carieră de succes. Chiar dacă a mai avut puține apariții publice, s-a bucurat tot timpul de dragostea și admirația tuturor celor care l-au cunoscut sau întâlnit, de respectul și prietenia unanimă a membrilor activi din galeria clubului Rapid București, de afecțiunea și căldura familiei care i-a fost mereu alături”, arată familia actorului într-un comunicat transmis HotNews.ro.

Victor Rebengiuc s-a lăsat de fumat

Victor Rebengiuc a mărturisit că s-a lăsat de fumat, în contextul în care ajunsese să fumeze și 2-3 pachete de țigări pe zi. 

„M-am lăsat pentru că fumam 2-3 pachete pe zi și aveam „pisici pe corzi„, cum numim noi actorii, trebuia să-mi dreg vocea. Erau depuneri pe corzi, respiram greu și oboseam foarte repede. Mi-am zis: „Ce vreau să fiu, actor sau fumător?'. Și am stins ultima țigară, apoi nu m-a mai interesat niciodată. Am mai fumat doar în „Moromeții', nu avem cum desființa fumatul, ținea de viața celor de acolo', a spus Victor Rebengiuc la emisiunea lui Lucian Mândruță de la Digi24.

Citește și: Marele regret al lui Mitică Popescu. Regretatul actor și-a dezvăluit suferința, în ultimii ani de viață: „Nu realizezi la timp chestia asta” https://www.spectacola.ro/marele-regret-al-lui-mitica-popescu-regretatul-actor-si-a-dezvaluit-suferinta-in-ultimii-ani-de-viata-nu-realizezi-la-timp-chestia-asta_25789.html



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel