Vasile Muraru a dezvăluit ultima convorbire telefonică cu Alexandru Arșinel: ”Nu pot să mă pronunț”. Ce au vorbit cei doi

Data publicării:
Sursa foto: Vasile Muraru, Facebook/ Alexandru Arșinel, captură video Antena Play
Descriere foto: Sursa foto: Vasile Muraru, Facebook/ Alexandru Arșinel, captură video Antena Play

Vasile Muraru a dezvăluit ce a vorbit ultima dată la telefon cu Alexandru Arșinel.

Vasile Muraru este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară, având o activitate extrem de longevivă de când bucură publicul prin spectacolele sale. Chiar dacă are o perioadă destul de încărcată acum, îndrăgitul actor nu a putut să stea indiferent față de zvonurile ce s-au auzit în ultima perioadă cu privire la starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Acesta spune că l-a sunat imediat pe marele actor, pentru a vedea cum se simte, pentru că, în primă fază, familia acestuia nu i-a răspuns la telefon. Vasile Muraru a dezvăluit și ce și-au vorbit cei doi și ce planuri au pus la cale, după ce Arșinel va fi externat din clinica unde este acum internat.

“Am vorbit, ieri am sunat. Am vorbit săptămâna trecută, ieri am sunat, copiii nu au răspuns. O să mai insist astăzi, să vedem care este treaba. Nu știu, nu pot eu să mă pronunț. Ce citim noi este una. Nu am vorbit, vreau să vorbesc clar. Și vorbisem cu el de când ne vedem, că o să treacă pe la teatru chiar a zis în ultima convorbire telefonică.”, a dezvăluit Vasile Murar potrivit ego.ro

Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de specialitate: ”Tata nu se mai poate deplasa”. Care este starea de sănătate a actorului

Ce spune Vasile Muraru despre perioada pandemiei

Chiar dacă foarte mulți artiști au fost afectați de perioada pandemiei, când concertele au fost interzise, cinematografele au fost închise, Mihai Muraru spune totuși că actorii teatrului  “Constantin Tănase” au avut o șansă în plus, pentru că au dispus de un spațiu deschis, unde au mai putut să susțină spectacole din când în când. 

“Teatrul nostru a fost privilegiat, să zicem în ghilimele, pentru că, având grădina de vară, am avut posibilitatea să ne desfășurăm activitatea și anii trecuți, când în celelalte locuri nu era voie. Cât de cât, noi ne-am descurcat.”, a continuat îndrăgitul actor.

Lovitură dură pentru Alexandru Arșinel. Actorul poate rămâne fără certificatul de revoluționar

Ce sfat are marele actor pentru tinerii care vor să urmeze această carieră

Chiar dacă talentul său este unul uriaș și incontestabil, artistul își păstrează modestia, spunând faptul că nu este în măsură să dea sfaturi nimănui. Totuși, în cele din urmă, Vasile Muraru îndeamnă generația tânără să muncească, pentru că asta este cheia oricărei reușite. Totodată, artistul este fericit datorită faptului există în continuare pasiune pentru teatru, astfel încât acest domeniu să reziste cât mai mult în viitor.

“Nu prea dau sfaturi, să nu creadă că mă dau mare. Este bine să muncească. Muncă, muncă, muncă, asta este totul, asta este secretul. Am cunoscut foarte mulți pe la firme, foarte mulți talentați, băieți extraordinari. Mă bucur că treaba merge mai departe. Vrând, nevrând, nu suntem noi buricul pământului. Totul merge mai departe. Este de mii de ani teatrul și va merge mai departe.

Mulțumesc lui Dumnezeu, am făcut destule și sper să mă ajute Dumnezeu să mai fac și în continuare. Îți propui, faci altceva, totul este să faci, să nu stai.”, a încheiat artistul.

”Anumiți revoluționari l-au luat în vizor”. Adevăratul motiv pentru care Alexandru Arșinel ar putea rămâne fără certificatul de revoluționar: ”Lumea este rea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel