Lovitură dură pentru Alexandru Arșinel. Actorul poate rămâne fără certificatul de revoluționar

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Exclusive Studio!
Descriere foto: Captură video Youtube/ Exclusive Studio!

Veștile proaste se țin lanț de Alexandru Arșinel, care a primit o nouă lovitură.

Alexandru Arșinel a primit o lovitură dură. Secretariatul de stat pentru revoluționari cere retragerea certificatului de revoluționar al actorului. Conform documentului publicat, îndrăgitul artist nu și-ar fi pus viața în pericol la Revoluția ce a avut loc în 1989 și nu a avut niciun rol semnificativ. 

”Se constată că domnul Alexandru Arșinel nu îndeplinește condiția pentru a deține Certificatul – LRD (Luptător cu Rol Determinant – n.r.), în sensul că în perioada 14-22 decembrie 1989 nu a avut un rol determinant la declanșarea și victoria Revoluției Române din Decembrie 1989, nu și-a pus viața în pericol în confruntările cu forțele de represiune, nu a ocupat și nu a apărat obiectivele de importanță deosebită, care au aparținut regimului totalitar, doar în localitățile în care, în urma acestor acțiuni și confruntări au rezultat persoane ucise, rănite sau reținute, până la fuga dictatorului, respectiv până la ora 12.10 a zilei de 22 decembrie”, se arată în documentul SSPR, potrivit Fanatik.

Cât încasează Alexandru Arșinel acum de la stat, pe baza certificatului

Potrivit sursei citate, actorul primește de la stat pe lună aproximativ 2.810 de lei, în baza acestui certificat. În cazul în care se hotărăște retragerea titlului, Alexandru Arșinel ar putea fi obligat să înapoieze statului suma de 50.000 de euro, adică banii de artist primiți din 2015 și până acum. 

Imagini tulburătoare cu Alexandru Arșinel. Problemele de sănătate l-au transformat pe actor/ FOTO

Hoțul care i-a spart casa de la mare a actorului a rămas în libertate

Nu este prima veste proastă pe care actorul o primește în ultima vreme. Recent, Alexandru Arșinel a primit alte vești rele, de data aceasta din partea judecătorilor. În urmă cu ceva timp, în 2019, mai exact, casa marelui actor de la mare, din stațiunea 2 Mai, a fost spartă de hoți. Acest lucru nu s-a întâmplat doar o dată, ci în repetate rânduri. După cum se spunea atunci, hoțul nu a luat nimic de valoare, dar a forțat ușile, până a reușit să intre în locuință. Potrivit spynews.ro, după acest incident, oamenii legii au deschis atunci o anchetă, care a fost concluzionată abia acum. Așadar, cel care a încercat să fure bunuri de la artist a fost lăsat în libertate.

Vila pe care o deține actorul la mare se află chiar pe faleză, având o suprafață de 160 de mp, fiind dotată cu 3 dormitoare, dar și o grădină frumos amenajată. Lângă casa lui Alexandru Arșinel se mai află și vilele  Stelei Popescu și a lui Sergiu Nicolaescu

„Admite cererea de confirmare formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărirea penală dispusă în dosarul penal nr. 386/P/2019 prin ordonanţa din data de 26.02.2020 de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia cu privire la plângerea formulată de către Arşinel Alexandru Ioan. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, au hotărât magistrații, potrivit sursei citate.

Emi și Cuza au câștigat finala ”Te cunosc de undeva”. Cei doi au obținut premiul de 15.000 de euro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel