”Anumiți revoluționari l-au luat în vizor”. Adevăratul motiv pentru care Alexandru Arșinel ar putea rămâne fără certificatul de revoluționar: ”Lumea este rea”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.
Descriere foto: Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.

Cristian Arșinel scoate la iveală adevărul, după ce s-a auzit faptul că tatăl său ar putea rămâne fără certificatul de revoluționar.

Fiul lui Alexandru Arșinel a confirmat faptul că tatăl său a fost internat într-un centru specializat pe problemele locomotorii, din cauza faptului că acesta nu s-a mai putut deplasa. Totuși, Cristian Arșinel nu a vrut să dea prea multe detalii despre starea de sănătate a actorului, pentru că mai mulți ”revoluționari” vor să-i facă rău, susține el. Bărbatul face referire la un incident care s-a întâmplat zilele trecute, când Secretariatul de stat pentru revoluționari cere retragerea certificatului lui Alexandr Arșinel, care nu și-ar fi pus viața în pericol la Revoluția din 1989.

”Am decis că este mai bine așa (n.r. să fie spitalizat), dar nu mai vreau să comentez. Am mai comentat și în alte dăți și observ că lumea este rea. Și nu mai vreau să dau și alte motive de a fi comentat.

Observ că, de câteva luni, de când tata nu a mai ieșit public, anumiți revoluționari l-au luat în vizor. Și au început să dea în el, chiar dacă el nu a mai deranjat pe nimeni”, a declarat Cristian Arșinel pentru Fanatik.

Câți bani primește Alexandru Arșinel pe baza certificatului de revoluționar

Potrivit sursei citate, actorul primește de la stat pe lună aproximativ 2.810 de lei, în baza acestui certificat. În cazul în care se hotărăște retragerea titlului, Alexandru Arșinel ar putea fi obligat să înapoieze statului suma de 50.000 de euro, adică banii primiți de artist din 2015 și până acum. 

”Se constată că domnul Alexandru Arșinel nu îndeplinește condiția pentru a deține Certificatul – LRD (Luptător cu Rol Determinant – n.r.), în sensul că în perioada 14-22 decembrie 1989 nu a avut un rol determinant la declanșarea și victoria Revoluției Române din Decembrie 1989, nu și-a pus viața în pericol în confruntările cu forțele de represiune, nu a ocupat și nu a apărat obiectivele de importanță deosebită, care au aparținut regimului totalitar, doar în localitățile în care, în urma acestor acțiuni și confruntări au rezultat persoane ucise, rănite sau reținute, până la fuga dictatorului, respectiv până la ora 12.10 a zilei de 22 decembrie”, se arată în documentul SSPR.

Vești proaste pentru Alexandru Arșinel. Hoțul care i-a spart casa actorului a rămas în libertate

”Tata nu se mai poate deplasa”

Chiar dacă a vrut să fie rezervat în declarații, fiul îndrăgitului actor a dezvăluit totuși în cadrul altui interviu faptul că tatăl său nu se mai poate mișca aproape deloc, tocmai din acest motiv el împreună cu mama sa au hotărât să-l interneze, până când se face mai bine. Totuși, psihic, bărbatul spune că actorul este în regulă, doar că nu mai are aceeași stare de bine pe care o avea în trecut.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

„Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a mai spus fiul actorului, potrivit impact.ro

Imagini tulburătoare cu Alexandru Arșinel. Problemele de sănătate l-au transformat pe actor/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel