Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de specialitate: ”Tata nu se mai poate deplasa”. Care este starea de sănătate a actorului

Data publicării:

Fiul lui Alexandru Arșinel a dezvăluit care este starea de sănătate a actorului.

Alexandru Arșinel nu trece deloc prin cea mai bună perioadă a sa, iar problemele de sănătate par să nu se mai oprească. Celebrul actor a fost de curând externat din spital, din cauza unor probleme grave de care suferea. La scurt timp după acel incident, familia artistului a declarat faptul că acesta începe ușor, ușor să-și revină, însă acum fiul său nu vine cu vești prea bune. Potrivit impact.ro Alexandru Arșinel a fost internat de curând în cadrul unui cămin specializat pe problemele cu care acesta se confruntă acum. Cristian Arșinel spune că nu au avut altă variantă, pentru că îndrăgitul actor nu se mai poate deplasa. 

 „L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor”, a dezvăluit Cristian Arșinel, pentru sursa citată.

Lovitură dură pentru Alexandru Arșinel. Actorul poate rămâne fără certificatul de revoluționar

Ce spune Cristian Arșinel despre starea de sănătate a tatălui său

Mai mult, fiul îndrăgitului actor a adăugat faptul că mental, Alexadru Arșinel este bine, însă nu mai are aceeași stare de bine ca pe vremuri. Acesta a dezvăluit și pentru cât timp va rămâne actorul internat.

„Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a adăugat fiul actorului. 

Vești proaste pentru Alexandru Arșinel. Hoțul care i-a spart casa actorului a rămas în libertate

De curând actorul a fost decorat cu Ordinul „Crucea Bucovinei”

Ultimele fotografii care au apărut în spațiul public cu îndrăgitul actor au fost atunci când acesta a fost decorat cu Ordinul „Crucea Bucovinei, alături de Vasile Muraru, cea mai înaltă distincție pe care o poate oferi Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. În fotografiile publicate atunci se vedea clar faptul că starea de sănătate a actorului era una destul de precară, Alexandru Arșinel fiind foarte slăbit.

"Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților o delegație a Arhiepiscopiei condusă de Preacucernicul Părinte Constantin Oprea, consilier cultural, s-a deplasat la București pentru a conferi domnului Alexandru Arșinel, fiu al eparhiei noastre și domnului Vasile Muraru, Director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București cea mai înaltă distincție eparhială, Ordinul „Crucea Bucovinei”, întrucât aceștia au contribuit major la scena teatrului românesc, televiziune și film, înscriindu-se în panoplia marilor actori români, dar și ca cei care au susținut Biserica prin diferite intervenții ale domniilor lor în public în decursul timpului, „văzând lucrarea plină de râvnă întru promovarea dreptei credințe și cultivarea valorilor neamului strămoșesc și prețuind roadele pe care această lucrare le are în sânul comunității creștine” (text gramată Crucea Bucovinei).," a fost mesajul transmis atunci de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel