Vanessa Hudgens, trup de zeiță. Actrița dezvăluie secretul siluetei perfecte

Data publicării:

Vanessa Hudgens a dezvăluit cum se menține în formă. Actrița a făcut ravagii cu ultima sa apariție la plajă. 

Vanessa Hudgens era încă o adolescentă atunci când a cunoscut faima cu filmul High School Musical.
De atunci, s-au schimbat multe în viața actriței. Recent, vedeta de 32 de ani a împărtășit câteva fotografii din vacanța de primăvară din Florida. În imaginile postate pe  Instagram, Vanessa apare îmbrăcată într-un costum de baie roșu aprins care îi scoate în evidență talia de viespe și trupul tonifiat. 

"Viata dulce", a scris vedeta în dreptul fotografiei.

 

Secretul siluetei

 

Actrița a dezvăluit că secretul siluetei sale este sportul. Ea alternează mai multe tipuri de antrenamente, care o ajută să își atingă potențialul.

„Corpul meu dezvoltă mușchii foarte repede și nu-mi place modul în care arată. Așa că fac foarte mult streaching, să mă înclin și fac exerciții pentru tonifiere”, a dezvăluit ea în timpul unui interviu pentru Parade.

Antrenamentele ei sunt o combinație între Pilates, Soul Cycle și yoga.

 „În unele zile când am timp, îmi place să fac Pilates mai întâi și apoi să merg la Soul Cycle ” a exclamat ea.

 „Mă simt întotdeauna atât de realizat când le fac pe ambele. Mă duc de ani de zile la acest studio Pilates numit WundaBar și este  un antrenament muscular profund. Nu este de intensitate foarte mare ", a mai spus ea.


În timp ce unele vedete optează pentru sesiuni de antrenament individual, Hudgens este un jucător de echipă atunci când vine vorba de sport.

 „Sunt genul de persoană care trebuie să facă parte dintr-o clasă”, a spus Vanessa pentru PopSugar. „Am nevoie ca cineva să-mi spună ce trebuie să fac și îmi place să mă aflu într-un  grup pentru că sunt foarte competitivă, astfel că mă motivează să lucrez mai mult decât aș face dacă aș fi singură.”

Într-o postare pe Instagram din 2020, ea a împărtășit un videoclip cu câteva dintre exercițiile hardcore pe care le face, multe dintre ele bazându-se pe accesorii precum o curea de înot și, de asemenea, benzi de rezistență.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????Vanessa Hudgens???? (@vanessahudgens)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel