Vali Bărbulescu și Maria Andreea: O nuntă de poveste în pitoreasca Bucovină

Sursa foto: Andreea Maria, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Maria, Instagram

Vali Bărbulescu și Maria Andreea se pot mândri cu o poveste de dragoste de invidiat. Fanii au fost lăsați mască de apariția celor doi.

Sezonul nunților este în plină desfășurare, iar un eveniment remarcabil și de neuitat a avut loc în frumoasa Bucovină, în Suceava, pe data de 2 iulie 2023. Nunta a fost plină de bucurie și emoție pentru Maria Andreea Vârlan, o cunoscută cântăreață și mare pasionată a muzicii latino.

Maria Andreea, în vârstă de 35 de ani, s-a născut în Suceava și a visat încă de mică să urmeze o carieră în jurnalism și muzică. Norocul i-a surâs atunci când a avut ocazia să întâlnească faimosul DJ Vali Bărbulescu, alături de care a decis să își petreacă restul vieții. Vali Ionuț Bărbulescu, în vârstă de 46 de ani, este un renumit DJ român de muzică house, minimal și techno. Pe lângă cariera sa în muzică, Vali are experiență în fotografie și podcasting.

Prima apariție publică

Cei doi îndrăgostiți frecventau aceleași evenimente și, astfel, au avut ocazia să se cunoască. Maria Andreea a împărtășit recent pe pagina sa de Instagram o fotografie alături de descrierea: "Azi, acum un an, prima apariție publică împreună". Deși relația lor are doar un an, pasiunea și dragostea dintre cei doi i-au condus spre un moment special în viața lor - o nuntă de poveste în frumosul lor oraș natal.

Cununia religioasă a avut loc la Biserica "Nașterea Maicii Domnului" din Suceava, biserica unde tatăl Mariei, un cunoscut preot, își desfășoară activitatea. În acea zi, biserica a fost plină de invitați, aproximativ 300 de persoane au asistat la jurămintele celor doi față de Dumnezeu. După cununie, petrecerea a început la ora 17:00, iar mirii și-au făcut apariția la ora 19:00, impresionându-i pe toți cu un vals romantic și o piesă latino.

Sofia Vicoveanca, Elena Gheorghe și Natalia Duminică

Printre invitații de onoare s-au numărat nume sonore precum Sofia Vicoveanca, Elena Gheorghe și Natalia Duminică. Maria a avut momente emoționante alături de părinții săi, iar Vali a dansat cu mama sa. Pentru organizarea unei nunti perfecte, au contribuit profesioniști talentați, precum celebrul make-up artist Serhat Șen, fotograful Nicholas Gerardin, cunoscut pentru colaborările sale cu personalități precum Ronaldo și Priyanka Chopra, Loredana Ciangău.

În ceea ce privește deliciile culinare, invitații au fost răsfățați cu un meniu savuros pregătit de Dulcelle. Carmela și Ioana Dragomir, talentele din spatele acestei afaceri, au pregătit cele mai delicioase dulciuri pentru candy-bar și le-au servit invitaților la plecare.

Atenția la detalii a fost un aspect definitoriu al acestei nunți de vis. Locația, amplasată în apropierea unei piscine, a găzduit cu succes peste 350 de invitați, creând o atmosferă magică și memorabilă pentru toți cei prezenți.

Vezi și: Maria Andreea a dat lovitura în 2022: „Wow, ce an a fost! Mi-am găsit dragostea vieții mele, m-am logodit, sunt iubită și iubesc”

Vezi și: Maria Andreea și Vali Bărbulescu s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă

Vezi și: Adina Buzatu, ipostază incendiară pe plajele din Turcia. Vedeta s-a fotografiat topless

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 08 iul 2023, 15:54 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience