Adina Buzatu, ipostază incendiară pe plajele din Turcia. Vedeta s-a fotografiat topless

Data publicării:
Sursa foto: Adina Buzatu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adina Buzatu, instagram

Adina Buzatu a încins atmosfera pe plajele din Turcia. Vedeta a renunțat la orice inhibiție. 

Adina Buzatu are o siluetă impecabilă, mai ales că a trecut de prima tinereţe. Recent, stilistul vestimentar a plecat într-o binemeritată vacanță, în Turcia, acolo unde a avut parte și de o ședință foto incendiară. Spre suprinderea tuturor, vedeta a renunțat la haine, dar și la orice inhibiție și s-a fotografiat topless pe un iaht în stațiunea Bodrum, dar și-a protejat corpul de soare cu o pălărie de paie uriașă. 

„Poartă pălării, nu doar pentru utilitatea evidentă de a te proteja de soare/ frig, ci și pentru plusul de eleganță pe care îl conferă”, le-a transmis ea femeilor care o urmăresc online.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adina Buzatu (@adinabuzatu)

Adina Buzatu a pozat complet dezbrăcată, în compania a cinci bărbați

Adina Buzatu s-a dezbrăcat de secrete în prezența a 5 bărbați îmbrăcați impecabil. Stilista a lansat un ghid complet de stil masculin, pentru care a gândit o ședință foto incendiară. 

Toate secretele unei vestimentații corecte și sfaturi esențiale pentru rutina de grooming. 47 de module video cu o durată de 7 ore și 3 invitați de excepție, experți în hairstyling, make-up și dermatologie. 3 zile întregi de filmări, 5 bărbați și un stilist vestimentar: Adina Buzatu. 

Așa sună în cifre, Adina Buzatu Masterclass, cel mai ambițios proiect gândit de stilistă. Pentru acest ghid, Adina Buzatu s-a pozat dezbrăcată și înconjurată de 5 bărbați. Totul în scop pur profesional. 

 "Ședința foto am gândit-o alături de Vali Bărbulescu. Lucrez de ani de zile cu el și îmi este prieten foarte bun. Așa că nu am avut niciun moment de jenă sau senzație neplăcută să pozez dezbrăcată. Suntem cu toții profesioniști și pozam pentru un proiect important. După 25 de ani de activitate, mă dezbrac de secrete și le ofer bărbaților, dar și femeilor, cele care vor să își îmbrace soții bine, un masterclass vestimentar, un ghid complet și complex de stil masculin. 
Doi dintre băieții care au participat în acest proiect sunt actori profesioniști, iar 3 dintre ei, modele. Suntem obișnuiți să lucrăm în tot felul de contexte și nu este nimic nelalocul lui dacă unul dintre noi este dezbrăcat", declara Adina Buzatu.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel