Maria Andreea a dat lovitura în 2022: „Wow, ce an a fost! Mi-am găsit dragostea vieții mele, m-am logodit, sunt iubită și iubesc”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Maria Andreea Vârlan, frumoasa cântăreață de muzică latino, vorbește, în exclusivitate pentru Spectacola, despre Crăciunul copilăriei, despre dorințele cu care intră în noul an, dar și despre logodna cu Vali Bărbulescu. 

SPECTACOLA: Cum arătau Sărbătorile de iarnă în copilărie și ce tradiții ai păstrat și azi?

Maria Andreea: O parte din copilăria mea am petrecut-o în satul Părhăuți, unde tată a fost preot 10 ani și a fost copilăria aia despre care citeai în poeziile de demult. Iarnă pe uliță, așa s-ar putea intitula. Imaginează-ți că mergeam la colindat în sat cu sania. Dar cea mai frumoasă amintire pe care o am de acolo e bradul de Crăciun, avea 4 metri în fiecare an, mă urcăm cu scară să pun globurile. Eram mică, însă să știi că-mi amintesc totul că și cum s-ar fi întâmplat ieri.
Cât despre tradiții, majoritatea s-au păstrat.

Maria Andreea, cea mai importantă lecție primită de la tatăl ei: „Dumnezeu ți-a dat mai mulți talanți” EXCLUSIV

SPECTACOLA: O amintire care a rămas întipărită în suflet?

Maria Andreea: Cea mai de preț amintire a mea este legată de bunica mea din America. Aveam 7 ani. În dimineață de Crăciun m-a sunat și mi-a spus că e acasă, aici în România. A fost cea mai frumoasă surpriză de Crăciun.


SPECTACOLA: Mai crezi în Moș Crăciun? Să facem un exercițiu de imaginație.... Ce i-ai cere Moșului să-ți aducă anul acesta?

Maria Andreea: Cred, cum să nu? În fiecare an, Moș Crăciun face magie, așa cum spune și piesă mea "Magic". Dar anul acesta, nu i-am mai cerut nimic Moșului pentru că am primit inelul de logodnă și am tot ce mi-am dorit vreodată.

SPECTACOLA: Care a fost cel mai însemnat cadou pe care l-ai primit de Crăciun?

Maria Andreea: Toate cadourile au fost frumoase, însă unul mi-a rămas în minte. În copilărie, mama mea plecase cu sora mea în America. Am rămas cu bunica din partea tatălui și tată, iar Moș Crăciun a fost așa de darnic, încât mi-a adus un sac de jucării. Efectiv un sac. Mi-aduc aminte că aveam o rățușcă cu cercuri, atât m-am mai jucat cu ea.. pentru mine a însemnat mult acel sac cu jucării de l-am ținut minte de atunci.

SPECTACOLA: Cum te pregătești pentru sărbătorile din acest an?

Maria Andreea: Ca de obicei, de Crăciun suntem acasă la Suceava. Unde poate fi mai frumos Crăciunul decât în Bucovina? Sper să ningă și să fie zăpadă de Crăciun. O voi ajută pe mama să facă rețetele tradiționale casei și voi împodobi bradul, anul trecut mi-a luat 9 ore, acum vom vedea...eu răspund de decorațiunile casei și în fiecare an îmi place să împodobesc casă diferit. 

SPECTACOLA:  Ce nu ai vrea să lipsească de pe masă de Crăciun anul acesta?

Maria Andreea: Nu m-am gândit niciodată ce nu aș vrea să lipsească, ci mereu cine nu aș vrea să lipsească. Să fim sănătoși și să petrecem Crăciunul împreună e tot ce-mi doresc.

SPECTACOLA: Într-un scenariu ideal, care ar fi persoanele cu care ți-ai dori să petreci sărbătorile?

Maria Andreea: Of, ce greu. Bineînțeles că aș enumeră câteva persoane care nu mai sunt, iar prima persoană pe care aș pune-o pe lista ar fi bunica din partea tatălui. Într-un scenariu ideal aș fi cu toată familia, cu bunicii.


SPECTACOLA:  Cum ai descrie anul 2022? Cu ce te mândrești la final de an și care ar fi regretele?

Maria Andreea: Wow, ce an a fost! Mi-am găsit dragostea vieții mele, m-am logodit, sunt iubita și iubesc. Am primit mai mult decât am cerut. Singurul regret e că nu am reușit să fac o nouă piesă, dar recuperez anul viitor.

Maria Andreea și Vali Bărbulescu s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă

SPECTACOLA: Ce așteptări ai de la 2023? Cu ce gânduri intri în noul an? 

Maria Andreea: Anul 2023 va fi anul pe care îl voi ține minte toată viață pentru că va fi anul când mă căsătoresc. Întru doar cu gânduri bune, mă rog pentru toți care sunt lângă mine să fie sănătoși și fericiți.

SPECTACOLA: Un mesaj pentru cititorii Spectacola:

Maria Andreea: Să nu-și piardă niciodată speranța. Și să creadă în magia Crăciunului pentru că atâta timp cât cred, vor păstra o parte din copilărie. Crăciun fericit și să aveți un an nou plin de vise împlinite!

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel