Valentina Ionescu, acuzații GRAVE la adresa fostului soț. Ce a deranjat-o pe vedetă: Întotdeauna a trebuit să cerșesc

Data publicării:
Sursă foto: Valentina Ionescu, instagram
Descriere foto: Sursă foto: Valentina Ionescu, instagram

Valentina Ionescu a răbufnit la adresa fostului soț. Vedeta a făcut o serie de acuzații grave.

În urmă cu șapte ani, Valentina Ionescu și soțul ei au decis să divorțeze. Acum, artista face acuzații grave la adresa fostului soț. Vedeta susține că bărbatul nu se implică emoțional și financiar în creșterea copilului pe care îl au împreună. Totodată, artista susține că de șapte ani ea și fostul soț nu mai comunică, însă a deranjat-o extrem de rău faptul că nu și-a sunat fiul de ziua lui. 

„Nu am mai avut niciun fel de comunicare cu fostul meu bărbat, din momentul în care a plecat de acasă. În ultimii trei ani și ceva chiar deloc, adică nici nu ne-am mai văzut la față. Nu există nicio comunicare între mine și el de aproape șapte ani. A emis pretenția ca în fiecare an de ziua lui, să petreacă cu copilul, nu de ziua copilului. Copilul meu se numește și Andrei și Sebastian. De Sf. Andrei nici măcar nu l-a sunat. l-am întrebat și a doua zi și a zis ”Nu, nu m-a sunat deloc” și m-a rugat să termin cu treaba asta, pentru că lui nu-i mai pasă. Știe clar că m-a avut întotdeauna doar pe mine alături și nu are așteptări”, a spus Valentina Ionescu, la Antena Stars.

Valentina Ionescu: Întotdeauna a trebuit să cerșesc

Valentina Ionescu a declarat că fiul ei nu a fost niciodată în casa tatălui său, iar în ceea ce privește pensia alimentară, întotdeauna a trebuit să „cerșească„.

„Copilul meu în ăștia 7 ani nu a văzut unde stă tatăl lui. Nu l-a luat o secundă acasă la el (...) Întotdeauna a trebuit să cerșesc „Te rog, îmi trimiți bani”. Eu n-am făcut demersuri ca să măresc pensia alimentară, știind că el are job și are bani”, a mai dezvăluit artista.

 

Citește și: Familia lui Petrică Mîțu Stoian nu are dreptul să primească o copie a certificatului medico-legal. Decizia NEAȘTEPTATĂ a instanței

Cătălin Botezatu, MOTIVUL pentru care părinții săi au vrut să-l DEZMOȘTENEASCĂ: „Nu m-am gândit că...”

Oana Roman, probleme serioase de SĂNĂTATE. Vedeta s-a confesat fanilor: "Mă simt foarte rău"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel