Familia lui Petrică Mîțu Stoian nu are dreptul să primească o copie a certificatului medico-legal. Decizia NEAȘTEPTATĂ a instanței

Data publicării:
Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook

Instanța a luat o decizie neașteptată. Familiei lui Petrică Mîțu Stoian i s-a interzis să  primească o copie a certificatului medico-legal, emis după moartea artistului.

Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian a declarat că familia regretatului artist nu este lăsată să aibă o copie după certifiicatul medico-legal, emis după desecul regretatului artist. De asemenea, avocata aprecizat că medicilor li s-a respins contestația cu privire la amenda primită pentru felul în care l-au tratat pe cântăreț. Carmen Obârșanu, reprezentantul legal al familiei artistului este de părere că medicii au fost vinovați de moartea lui Petrică Mâțu Stoian.

„Amenda au primit-o, au contestat-o și li s-a respins acum două săptămâni. Acum vor face recurs. Părerea mea este că toți au greșit, toți medicii. Cei de la clinică, că nu l-au investigat înainte să-l bage în camera hiperbară. După aceea, a ajuns la Reșița și la Reșița l-au ținut, deși cazul îi depășea ca și capacitatea profesională, până când a murit”, a transmis avoocata familiei lui Petrică Mâțu Stoian, Carmen Obârșanu, pentru Antena Stars.

Carmen Obârșanu: Mi se interzice să mi se elibereze copie după raportul medico-legal

 

„Am cerut să fie învestigat cazul de niște procurori cu mai multă experiență. Mi s-a respins cererea și este în continuare la un procuror fără vechime, n-ar nici măcar un an de când e procuror. Până în acest moment, e dată o ordonanță prin care mi se interzice să mi se elibereze copie după raportul medico-legal. Momentan stau în expectativă și aștept audierile. Mie îmi era cclar de la început, pentru că nu au fost puse niște întrebări de esență. Ei au întrebat doar ce scrie în carte”, a mai spus avocata.

Marea dorință a lui Petrică Mâțu Stoian

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie 2021, la Spitalul de Urgență din Reșița.

Olguța Berbec și-a amintit ultima discuție pe care a avut-o cu regretatul artist și marea dorință a acestuia de a-și pune muzica pe disc de vinil.

"Ultima discuție cu dânsul a fost la Festivalul Maria Tănase, în septembrie și atunci i-am dăruit un disc. Eu am scos pe disc de vinil albumul meu cel nou, fiind un lucru inedit. I-am dăruit unul și mi-a spus "Bravo, măi fată! O să fac și eu! Bine că mi l-ai dat să văd cum e făcut, ca să îmi fac și eu!". Nu a mai apucat să facă lucrul acesta, sper că cineva se gândește să îi scoată un disc de vinil, fiindcă sunt foarte multe piese valoroase care merită să fie așezate pe un disc. Ar fi o surpriză uriașă pentru fanii dânsului și cred că oamenii care îl iubesc gândesc la fel ca mine. Nu îl percep dus, ci, pur și simplu, prin prezența cântecelor pe toate posturile, este cu noi.", a mai mărturisit Olguța Berbec pentru WOWbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel