Oana Roman, probleme serioase de SĂNĂTATE. Vedeta s-a confesat fanilor: "Mă simt foarte rău"

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, instagram

Oana Roman se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Vedeta se implică foarte mult în problemele cu care se confruntă refugiații din Ucraina.

În ultimele zile, Oana Roman s-a implicat foarte mult în ajutarea refugiațiilor din Ucraina. Vedeta le-a sărit în ajutor cu alimente și toate cele necesare. Acum, Oana Roman le-a mărturisit fanilor că se simte foarte rău și este epuizată. Aceasta a precizat că a lăsat toate lucrurile pe care le avea de făcut pentru a venit acasă să se întindă puțin, deoarece starea ei de sănătate este din ce în ce mai proastă. Vedeta a precizat că va sta în pat și va încerca să se liniștească, însă speră să nu fie vorba despre coronavirus.

"Am terminat de făcut cumpărăturile pentru refugiații ucraineni, însă ideea este că în mod brusc și agresiv am o stare de parcă m-a lovit trenul. Mă simt foarte rău. Am o stare urâtă, mă doare capul. Dacă nu se ameliorează treaba nu stiu ce fac, am o stare foarte nasoală generală. (...) M-am băgat în pat, am luat o pastilă și aștept să vedem.", a povestit Oana Roman pe contul personal de Instagram.

Oana Roman și-a făcut testul pentru coronavirus

Ulterior, Oana Roman le-a mărturisit fanilor că și-a făcut un test rapid, care a iesit negativ, însă dacă starea ei de sănătate nu se va îmbunătăți până mâine, își va face un test PCR pentru a se asigura că nu s-a infectat cu virusul SARS-COV2.

"Mi-am făcut un test rapid și a ieșit negativ, mai aștept până diseară, până mâine dimineață, și nu știu, dacă tot nu sunt bine, o să fac un PCR.", a mai povestit vedeta pe Instagram.

Smiley, afectat PROFUND de războiului din Ucraina

„Oare ce simte o soție care va fi alături de bărbatul ei doar până la granița? Oare cum vad copiii lumea când ridică capul după umărul tatălui care-i strânge în brațe, poate pentru ultima oara?

Știu. Sunt întrebări grele. Dar, din păcate, fac parte din realitatea la care suntem martori de câteva zile. O realitate la care nu am găsit încă explicație.”, a scris cântărețul.

„Este un război pe care nimeni nu vrea să-l ducă”

„Acesta e un război pe care nimeni nu vrea sa-l duca, pentru că tinerii care lupta în el vor sa-si trăiască viață ca să dăruiască flori, nu să le primească la mormânt.

Si mă întreb încă ceva. Până când armele vor mai ține locul diplomației? Până când oamenii vor avea de suferit pentru orgoliile personale ale celor puțini?

Până când vor avea bani pentru arme și vor minți că nu au pentru oameni? Nicio armată din lume nu poate cuceri speranța si nicio bombă nu poate descuraja binele.”, a adăugat Smiley.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel