Cătălin Botezatu, MOTIVUL pentru care părinții săi au vrut să-l DEZMOȘTENEASCĂ: „Nu m-am gândit că...”

Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri neștiute din viața sa. Celebrul designer a fost la un pas de a fi dezmoștenit de către părinții săi.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri vestimentari din România. Acesta este foarte discret când vine vorba de viața personală. Cu toate astea, designerul a făcut recent câteva dezvăluiri din viața sa. Cătălin Botezatu a povestit cum și-a dat seama că este pasionat modă. Acesta avea o vârstă fragedă, astfel că le-a spus și părinților săi acest lucru.

La aflarea veștii, părinții designerului au răbufnit. Aceștia nu au fost de acord cu alegerea făcută de fiul lor, astfel că l-au amenințat că îl vor dezmoșteni. Imediat după, Cătălin Botezatu s-a gândit să se facă actor sau avocat, dar mama sa își dorea ca el să intre la medicină. Ulterior, designerul și-a dat seamă că singura meserie în care se regăsește este moda.

Din acel moment, părinții săi i-au spus că ei nu îl vor mai ajuta cu nimic și trebuie să se descurce singur. Cu toate astea, vedeta a vrut să le facă pe plac părinților și a dat examen pentru Facultatea de Energetică, însă nu a promovat, astfel că designerul și-a urmat visul. 

Cătălin Botezatu: „Nu m-am gândit că lumea asta o să mă atragă atât de mult”

”Nu m-am gândit că lumea asta o să mă atragă atât de mult și de fapt o să mă acapareze și o să mă regăsesc în ea și o să o pun mai întâi de toate în balanță. În ultimii zece ani am ales cariera, deci asta înseamnă că am ales fashion-ul. Părinții au spus că mă dezmoștenesc”, a povestit Cătălin Botezatu, în cadrul unei emisiuni TV.

 

Celebrul designer fost la un pas de moarte

'Dacă nu te tratezi atunci când trebuie, dacă nu-ți faci un control, te poți trezi cu cine știe ce boală și e prea târziu. Dacă faci asta, așa cum am făcut eu, și am ajuns pe mâinile tale (n.r.:  Evei Pavel, consilierul medical internațional care a fost mereu alături de Cătălin Botezatu), ai șansa să te simți ca acasă într-un spital.

Din păcate, o viață tumultoasă, poate uneori neglijentă din partea mea, te poate duce în halul acesta. Și uite, am ajuns la un cancer, o tumoră. Am venit aici la un control și am acuzat niște mici înțepături, aproape insesizabile, în urma cărora medicul, unul dintre cei mai buni medici, mi-a zis: 'Uite, am un ecograf perfomant adus acum din Statele Unite', și m-a băgat la acel aparat și a descoperit un apendice mai special.

Au hotărât să mă opereze, dar nu am făcut operația în Turcia, așa cum trebuia, am mers în țară pentru că aveam multe prezentări de modă. Am făcut operația într-un spital (n.r.: din România) și când au scos apendicele, în spatele lui se ascundea o tumoră.

Ulterior, s-a luat hotărârea să fiu operat (n.r.: în Turcia), operație de tip HIPEC. Este foarte puțin cunoscută în România. A fost destul de delicat pentru că intervenea anestezia, a fost sunat medicul care se ocupă de inima mea, i s-a spus că inima nu rezistă decât câteva ore, operația a durat mai multe ore.

Dar au putut să facă două intervenții într-una, au introdus un one shot de chimioterapie – ca și cum ai face chimioterapie preț de un an, dar introdusă o singură dată. E foarte greu, foarte dur, pentru că trebuie să reziști și să ai un organism puternic', a mărturisit Cătălin Botezatu în emisiunea Evei Pavel, Apel la consilier', ce va fi difuzată duminică, de la ora 11:00, la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel