Văduva lui Alexandru Arșinel, de urgență la spital. Momente grele pentru familia regretatului actor

Data publicării:
Alexandru Arșinel, Marinela, captură video Youtube
Descriere foto: Alexandru Arșinel, Marinela, captură video Youtube

Văduva lui Alexandru Arșinel, Marinela, a ajuns pe mâinile medicilor. 

Necazurile par că se țin lanț de familia regretatului actor Alexandru Arșinel. Marinela, văduva acestuia, a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, din cauza unor probleme de sănătate. Cea mai mare iubire a lui Alexandru Arșinel, lângă care actorul și-a petrecut 56 de ani din viață, a fost diagnosticată în urmă cu ceva timp cu o formă destul de gravă de pneumonie, care nu s-a vindecat însă nici până astăzi. În acest sens, copiii acesteia au fost nevoiți să o interneze de urgență, astfel încât femeia să se recupereze în totalitate și să fie în afara oricărui pericol. 

”Este adevărat (că este internată, n. red.). Este o rămășiță dintr-o pneumonie. Sperăm să fie spre bine”, a spus Cristian Arșinel, pentru Fanatik.

Te poate interesa și: Vasile Muraru, gest emoționant în amintirea lui Alexandru Arșinel: ”Este și normal ca toată lumea să aibă grijă de sufletul lui”

 

Marinela, soția regretatului actor, se află în scaun cu rotile

Marinela a avut parte de un destin crunt. Încă din 2016, femeia este imobilizată într-un scaun cu rotile, în urma unui accident banal. Aceasta se afla cu toată familia la o petrecere, iar într-un moment de neatenție, văduva lui Arșinel și-a prins tocul de la pantofi în scări și s-a rostogolit până a căzut în cap. În ciuda încercărilor medicilor de a o repune pe picioare, Marinela a rămas în scaun cu rotile. 

„A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic.”, povestea Alexandru Arșinel în emisiunea Legendele a lui Dan Negru.

Pe aceeași temă: Ce s-a întâmplat cu certificatul de revoluționar deținut de Alexandru Arșinel: „Nu s-a autosesizat instituția care i l-a acordat”

 

Cum s-au cunoscut cei doi

Alexandru Arșinel și Marinela au trăit o poveste de dragoste ca în filme. Cei doi și-au fost alături neîncetat, până în ultima clipă de viață. Cu mult timp înainte să se stingă, actorul povestea cum și-a cunoscut marea iubire, pe care uneori mărturisea că nu o merită.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: `Dar ce ai face dacă m-aş îneca?`. S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns! Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!”, a povestit actorul Alexandru Arșinel, în cartea sa biografică Alexandru Arşinel, potrivit VIVA.

Te poate interesa și: Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Era unul dintre cei mai bogați actori



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel