Vacanțele vedetelor, „ruinate” de întârzierile companiilor aeriene. Ce spun artiștii: „Felicitări!”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România
Descriere foto: Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Mai multe vedete au avut de suferit perioada aceasta deoarece companiile aeriene le-au „încurcat” planurile.

În ultimele zile, mai multe vedete autohtone au întâmpinat probleme neplăcute în timpul călătoriilor lor cu avionul. Indiferent dacă erau în drum spre destinație sau se întorceau în țară, celebritățile au fost confruntate cu momente dificile pe aeroporturi. Dan Bittman, Sanda Ladoși, Maria Dragomiroiu și Oana Ioniță au fost blocați pe aeroporturi, așteptând ore în șir pentru a putea ajunge acasă.

Mai multe companii aeriene au avut întârzieri sau chiar anulări de zboruri în această perioadă. Și câteva vedete din România au avut ghinionul de a călători în acest interval de timp. Unii erau în deplasare în interes de serviciu, alții se bucurau de o vacanță, dar cu toții s-au confruntat cu aceeași problemă: ore și ore de așteptare pe aeroport.

Zilele trecute, Sanda Ladoși și Maria Dragomiroiu au plecat în Germania, la Nürnberg, pentru a susține un concert. Cu toate acestea, la întoarcere, au aflat că zborul lor a fost anulat din cauza unor probleme tehnice. Au urmat 48 de ore de așteptare, deoarece compania aeriană nu a putut găsi o altă aeronavă care să le înlocuiască pe cea avariată.

Întârzieri pentru Dan Bittman

Dan Bittman a folosit rețelele de socializare pentru a dezvălui că a întâmpinat câteva probleme în timpul călătoriei sale. Artistul se afla într-un zbor de la Cluj-Napoca către București, fără să-și imagineze că acesta va avea o întârziere. După ce a fost nevoit să aștepte o oră și jumătate în aeroport pentru decolare, la aterizare solistul trupei Holograf a rămas blocat în avion pentru o perioadă de timp.

„După ce că au întârziat o oră pe ruta Cluj – București, acum caută o scară ca să ne dea jos din avion. Felicitări companiei aeriene.”, a scris Dan Bittman pe rețelele de socializare.

Maria Dragomiroiu, ore în șir petrecute în avion

Pasagerii au fost cazați la un hotel pentru o noapte, însă și a doua zi vestea nu a fost una bună.

„A doua zi, iar au venit la aeroport, au făcut din nou toate formalitățile și s-au urcat iar în avion. Dar surpriză, din nou nu au plecat! „Nu știm dacă plecăm azi sau nu dacă mergem iar la hotel. Ne plimbă ca pe oi. De ieri (n.r. 3 iunie), de la ora 4  dimineața, trebuia să plecăm. Am urcat în avion, dar a apărut o eroare la computer. Am stat o oră în avion. Era cald, copii mici care plângeau. Au zis să ne ducem la un hotel și să venim la 5 dimineața. Ne-am trezit cu noaptea-n cap, am urcat iar în avion și când au pornit motoarele a apărut, din nou, acea eroare. Suntem tot aici la aeroport și nimeni nu ne spune nimic. Ce să spun, este foarte obositor, nu e deloc ok să ne facă așa ceva”, a povestit Maria Dragomiroiu, potrivit Click.

Vezi și: Dan Bittman a rămas blocat în avion. Ce spune artistul despre această situație: „Tot așteptam să ne aducă o scară”

Vezi și: Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși, clipe de coșmar în aeroport. Artistele, ajunse în culmea disperării: „Nu e deloc ok să ne facă așa ceva”

Vezi și: Laura Stoica și-a prevestit moartea! Mesajul pe care i l-a lăsat prieteni sale, înainte de tragicul accidentGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 08 iul 2023, 09:18 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience