Dan Bittman a rămas blocat în avion. Ce spune artistul despre această situație: „Tot așteptam să ne aducă o scară”

Dan Bittman a avut parte de o situație neașteptată, în aeroport. Artistul a povestit tot ce s-a întâmplat. 

În ultima perioadă, tot mai multe aeroporturi se confruntă cu probleme. Și Dan Bittman a avut ghinionul să treacă printr-o situație neașteptată. Artistul a răbufnit, după ce a rămas blocat în avion. Artistul a avut bilet pe o cursă internă Cluj-București, iar problemele s-au ținut în lanț.

Dan Bittman a rămas blocat în avion

Pe lângă faptul că avionul a avut întârziere de o oră și jumătate, la aterizare, toți pasagerii au rămas blocați în aeronavă. Printre acești s-a numărat și Dan Bittman, care a imortalizat momentul și l-a împărtășit cu fanii, pe rețelele de socializare. 

„După ce că au întârziat o oră pe ruta Cluj-București, acum caută o scară ca să ne dea jos din avion. Felicitări T***n. Am scris voit cu N”, a postat solistul exasperat, în urma momentelor interminabile de așteptare în interiorul aeronavei.

Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși, clipe de coșmar în aeroport: „Ne plimbă ca pe oi”

ȘI Maria Dragomiroiu, alături de Sanda Ladoși au întâmpinat probleme în timpul călătoriei lor recente în Nürnberg. Cele două soliste s-au deplasat în oraș pentru a susține un concert, dar la întoarcerea acasă au avut parte de o surpriză neplăcută. Zborul lor a fost anulat de mai multe ori din motive tehnice.

Artistele au fost nevoite să rămână blocate în Germania, alături de alți 148 de pasageri, timp de nu mai puțin de două zile. Situația a fost cu atât mai dificilă cu cât fiecare încercare de a-și relua călătoria a fost întreruptă de noi anulări sau întârzieri.

Această nefericită întâmplare a adus disconfort și frustrare atât Mariei Dragomiroiu cât și Sandei Ladoși, care au fost nevoite să rămână departe de casă și să facă față unei situații imprevizibile și stresante. Cu toate acestea, speranța că vor putea reveni acasă în cele din urmă le-a oferit un strop de alinare în acele momente dificile.

„A doua zi, iar au venit la aeroport, au făcut din nou toate formalitățile și s-au urcat iar în avion. Dar surpriză, din nou nu au plecat! „Nu știm dacă plecăm azi sau nu dacă mergem iar la hotel. Ne plimbă ca pe oi. De ieri (n.r. 3 iunie), de la ora 4  dimineața, trebuia să plecăm. Am urcat în avion, dar a apărut o eroare la computer. Am stat o oră în avion. Era cald, copii mici care plângeau. Au zis să ne ducem la un hotel și să venim la 5 dimineața. Ne-am trezit cu noaptea-n cap, am urcat iar în avion și când au pornit motoarele a apărut, din nou, acea eroare. Suntem tot aici la aeroport și nimeni nu ne spune nimic. Ce să spun, este foarte obositor, nu e deloc ok să ne facă așa ceva. Este umilitor pentru că  nimeni nu spune nimic! S-a mai întâmplat și alaltăieri, nu s-a putut zbura. E o aiureal totală, o degringoladă! Nu știe nimeni dacă plecăm sau nu, suntem 148 de persoane, mulți cu copii mici. Nimeni de la W*****r nu vine să ne spună, așteptăm”, a declarat Maria Dragomiroiu, la Romania TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 iul 2023, 15:46 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience