Laura Stoica și-a prevestit moartea! Mesajul pe care i l-a lăsat prieteni sale, înainte de tragicul accident

Sursa foto: Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Facebook

Apropiații Laurei Stoica își aduc, în continuare, aminte de îndrăgita artistă, care s-a stins fulgerător într-un accident rutier.

Pe data de  9 martie 2006 România avea să-și plângă unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști ai vremii respective. Laura Stoica a fost implicată într-un tragic accident rutier, unde vedeta în vârstă de 39 de ani și-a pierdut viața fulgerător. Aceasta nu era singură atunci, ci însoțită de soțul ei, Cristian Mărgescu, care a plecat alături de artistă la ceruri, întrucât nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. Cei doi se întorceau de la un concert, când un tânăr a intrat frontal în mașina acestora, iar viața le-a fost imediat spulberată. Au trecut 17 ani de atunci, însă fanii încă își aduc aminte de talentata artistă care, cu câteva zile înainte de tragedie, anunța faptul că familia celor doi va deveni mai numeroasă, întrucât aceasta era și însărcinată. Acum însă, mai multe voci spun că îndrăgita solistă și-ar fi prevestit moartea printr-un mesaj pe care i l-a lăsat prietenei sale cele mai bune, înainte de tragica întâmplare. 

„N-am să mor săracă și urâtă, bolnavă și singură. Iar tu Cristina, tot așa!”, se arată ultimul mesaj primit din partea artistei, de către buna sa prietenă, potrivit click!.

Te-ar putea interesa și: „A fost omor”. Detalii cutremurătoare ies la iveală, la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Pe esofagul ei existau zgârieturi”

Mama artistei s-a resemnat cu tragedia

Familia artistei a fost devastată de vestea primită. Dacă cu câteva zile înainte de accident aceștia sărbătoreau faptul că fiica lor va deveni mamă, la scurt timp, aveau să ajungă de la extaz, la agonie, întrucât întâmplarea tragică i-a spulberat artistei toate visele și dorințele în doar câteva secunde. Chiar dacă durerea a fost mare și greu de acceptat, mama Laurei Stoica spune că s-a resemnat cu situația, însă o are în fiecare clipă pe fiica ei în gânduri. 

„Au trecut destul de mulți ani, și cumva pot să spun că m-am resemnat cu acest gând. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple, zilele omului sunt de la El de Sus. Însă o am pe Laura în gând, amintindu-mi de perioada copilăriei ei, de momentele emoționante de la concursurile de muzică.

O am pe Laura în ochi prin prisma fotografiilor cu ea care stau în același loc de când nu mai este ea. O am în urechi prin prisma muzicii ei nelipsite din casă, vocea ei, mesajul pieselor. Nu am mai visat-o de mult timp”, mărturisea mama artistei, acum ceva timp, pentru sursa citată.

VEZI și: Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare, la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole: “Atunci aş fi acţionat categoric”

Ce a făcut femeia în ziua în care artista s-a stins din viață

Mai mult, aceasta povestea în trecut cum a primit un semn chiar în ziua în care avea să aibă loc tragedia. Artista a vorbit cu mama sa la telefon atunci, însă niciuna dintre ele nu știau ce avea să urmeze și că aceea era ultima conversație pe care o mai puteau avea pe lumea aceasta. 

“În ziua în care Laura a murit, ca niciodată, am început să citesc Biblia. Nu ştiu de ce… Am vorbit cu Laura la telefon şi m-a întrebat ce fac. I-am răspuns că citesc Biblia. Mi-a spus că e foarte interesant. Acum, îmi dau seama că a fost un semn. Că Dumnezeu m-a îndemnat să citesc din Biblie ca să pot trece peste cel mai greu moment din viaţa mea” , declara mama cântăreței în trecut, potrivit kanald

Citește și: Răzvan Simion, dezvăluiri cutremurătoare despre ultima întâlnire cu Mădălina Manole: „Era de nerecunoscut”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 11 mai 2023, 09:48 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience