Urmările grave pe care le resimte Dana Roba, după bătaia primită de la fostul soț: „Am rămas fără...”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Dana Roba
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Dana Roba a dezvăluit care sunt sechelele pe care le resimte de la incidentul grav în care a fost implicată acum câteva luni.

O Românie întreagă a fost martoră la povestea și scena șocantă prin care a trecut Dana Roba, atacată în miezul nopții de propriul soț. Chiar dacă șansele oferite de medici au fost unele minime, aceștia fiind extrem de rezervați la vremea aceea, make-up artista a reușit să treacă peste cel mai greu obstacol din viața sa și să-și reia traiul de la capăt. Cu toate acestea, chiar dacă operațiile prin care a trecut până acum au ajutat-o cât de cât să acopere rănile pe care i le-a produs tatăl fetițelor sale, femeia spune însă că a rămas cu niște sechele destul de grave.

„După cele întâmplate eu am rămas fără gust și fără miros, iar forță cu mâna dreaptă am doar 10% cât să fardez fetele care vin la mine și să predau cursurile de machiaj. Dumnezeu mi-a lăsat forță în mână cât să mă descurc și să pot munci”, a spus Dana Roba pentru Click!

Te-ar putea interesa și: Carmen Harra, noi previziuni despre Kate Middleton: „Asta e suspiciunea mea”

Este extrem de preocupată de fetele ei în prezent

Chiar dacă i-a fost greu să se adune și practic să o ia de la capăt, Dana Roba a fost nevoită să treacă rapid peste șoc, să-și reia activitatea profesională și să facă bani, de dragul celor două fete ale sale. Astfel, make-up artista spune că deja le-a înscris pe amândouă la diferite activități extrașcolare, care nu necestită doar o investiție de timp, ci și mulți bani.

„Mă ocup intens de educația fetițelor. Merg la meditații, la engleză, iar de luni le-am făcut abonament la înot. Engleza pe lună costă 800 de lei iar bazinul 1.100 lei pentru ambele. Vrem să mergem vara aceasta și la Disneyland, doar că îmi trebuie acordul lui Daniel din pușcărie să le lase.

Îmi doresc pentru ele pe viitor să se facă ce vor ele și să aibă o meserie din care să scoată în fiecare zi bani. Momentan am auzit de la ele că vor să devină fie designer de modă, fie cântăreață. O să vedem...cum o vrea și Dumnezeu”, a mai spus Dana Roba pentru sursa citată.

Citește și: Ceai antigripal și de ardere a grăsimilor. Remediul mănăstiresc pe care trebuie să-l bei zilnic: „Efectul va fi imediat”

Vrea să părăsească definitiv România

Chiar dacă fostul ei soțul se află în prezent în spatele gratiilor, instanța nu a hotărât încă cine va păstra cele două fetițe, Dana Roba având câteva frici cu privire la faptul că familia bărbatului ar putea să o atace în instanță. Astfel, dacă reușește să depășească și acest hop din viața sa, femeia spune că se gândește să părăsească definitiv România. 

„Dacă reușesc să obțin custodia celor două fetițe m-am gândit să mă stabilesc fie în Dubai, fie în Elveția. O să iau un apartament acolo și asta este. Prețurile la locuințele din Dubai nu mai sunt atât de mari precum erau înainte”, a continuat ea.

VEZI și: Cât este de reală prognoza vremii. Busu, adevărul din spatele rubricii meteo: „Vă spun un lucru pe care nu-l știe multă lume”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel