Ceai antigripal și de ardere a grăsimilor. Remediul mănăstiresc pe care trebuie să-l bei zilnic: „Efectul va fi imediat”

Data publicării:
Ceai antigripal, captură video Youtube TRINITAS TV
Descriere foto: Ceai antigripal, captură video Youtube TRINITAS TV

Dacă simți că sănătatea ți-a fost pusă sub semnul întrebării în ultima perioadă, acest remediu este pentru tine.

În cazul în care simți că te copleșesc primele semne de gripă sau răceală sau dacă deja au apărut niște simptome ceva mai apăsătoare, avem soluția salvatoare pentru tine. Există un ceai pe care îl poți prepara extrem de rapid și care vine cu efecte miraculoase și imediate asupra stării tale de sănătate. Mai mult, partea cea mai bună este că e ideal și pentru slăbit, un motiv în plus pentru care să-ți dorești să-l prepari.

„Este un ceai multifuncțional, deoarece are atâtea ingrediente, încât sigur o să fugă virușii de sezon, dar și kilogramele în plus, ele se vor topi. Ghimbirul este un adevărat antifungic, este foarte bun pentru durerile de gât. Usturoiul este un antibiotic natural, cu calități ca ale ghimbirului.”, explică Maica Ecaterina în cadrul unui videoclip.

Citește și: Nu încălca aceste trei reguli în Postul Paștelui. Părintele Vasile Ioana: „Este esențial. Degeaba ții post de mâncare, dacă...”

Ingrediente:
1 cm ghimbir
1 cană apă
1 cățel usturoi
1/2 linguriță turmeric
1/2 linguriță scorțișoară
un vârf de linguriță piper negru
1 lingură oțet de mere
1/2 lămâie
1 lingură miere

VEZI și: Leac pentru oase și cartilaje puternice. Remediul de la mănăstire care previne osteoporoza și întărește sistemul imunitar: „Se consumă dimineața și seara”

Mod de preparare:

După indicațiile oferite chiar de măicuță în cadrul videoclipului, prima dată trebuie să lași ghimbirul la infuzat, astfel încât toate aromele și proprietățile sale să pătrundă cât mai bine în apă. Apoi, trebuie să continui prepararea prin adăugarea restului ingredientelor, iar, astfel, în doar câteva minute vei obține un adevărat boost pentru starea ta de sănătate. 

„Prima dată punem ghimbirul pe care-l vom tăia în această cană, îl tăiem feliuțe. Adăugăm peste el apa fierbinte, vom pune un capac și lăsăm la infuzat 10 minute, timp în care pregătim celelalte ingrediente. 

După ce s-a infuzat foarte bine ghimbirul, vom adăuga celelalte ingrediente, adică un cățel de usturoi pisat. Adăugăm și turmericul, care reduce febra, este antiviral, numai bun pentru stările de oboseală și răceală. Pentru un efect mai bun al turmericului, îl potențăm cu piper, acesta topește kilogramele în plus, iar pentru un gust mai bun adăugăm și scorțișoara, care are un efect antibacterian.

La final punem mierea de albine și omogenizăm foarte bine. Se adaugă și oțet de mere și zeama de lămâie, după preferință, cât dorește fiecare. Avem o licoare care abundă de vitamine, minerale, iar efectul va fi imediat. Este recomandat să se bea în prima parte a zilei, este o băutură foarte energizantă. Se poate consuma imediat.”, a explicat Maica Ecaterina.

Citește și: De ce nu trebuie să ne temem de moarte. Maica Antonia din Elveția: „Viața de pe pământ e doar o pregătire pentru ce urmează”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel