Cât este de reală prognoza vremii. Busu, adevărul din spatele rubricii meteo: „Vă spun un lucru pe care nu-l știe multă lume”

Data actualizării: | Data publicării:
Busu/ caputră video Youtube Horia Brenciu
Descriere foto: Busu/ caputră video Youtube Horia Brenciu

Busu a dezvăluit mai multe informații din viața personală și, implicit, din cariera care l-a consacrat la Pro TV.

Până să ajungă să prezinte rubrica meteo de la Pro TV, acolo unde este deja de ani buni de zile, Busu a prezentat diferite proiecte și emisiuni TV, astfel încât să-și găsească „menirea” mai apoi. Unul dintre acestea a fost chiar emisiunea „Bingo”, pe care el și-o aduce aminte și astăzi și unde a avut parte de extrem de multe momente memorabile. Așadar, Busu povestește faptul că adesea a fost acuzat de faptul că mușamalizează rezultatele, dezvăluind, de asemenea, și care a fost finalul multor oameni care au ajuns să câștige sume impresionante de bani în acest mod.

„Ba da, mi s-a reproșat tot timpul, am avut probleme mari cu oamenii din cauza asta „Haide, că vă știu eu pe voi, le dai verișorilor să tragă ce vor ei”, numai de astea am avut, probleme. Dar tu știi un lucru absolut înfiorător pe care l-am aflat ulterior? Toți marii câștigători de la bingo au sfârșit foarte rău, nu au știut ce să facă cu banii. Unul dintre ei era dependent de jocurile de noroc și a fârșit cu probleme foarte mari. Și-au lăsat femeile, copii, și-au cumpărat mașini, case.”, a declarat Busu în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu.

Citește și: Dieta prin care Catinca Roman a slăbit 15 kilograme. A renunțat definitiv la un aliment: „Aveam o dependență”

Busu, adevărul despre prognoza meteo

Revenind la jobul care l-a consacrat și pe care-l practică și astăzi, Busu spune că este adesea sunat de diferite persoane pentru a afla direct de la „sursă” cum va fi vremea. Totuși, acesta a dezvăluit și un secret pe care foarte puțină lume îl știe și, anume, acela că prognozele meteo nu se pot face niciodată pe mai mult de patru zile, cum mai vedem și noi adesea, întrucât probabilitatea ca ele să fie reale este doar de 7%, spune Busu. 

„Cum să nu? (n.r. a fost întrebat de multe ori despre vreme) Mișu Predescu, producător de film, dacă are filmare exterioară mă sună. Eu nu știu exact cum e acolo, îi spun pe zona respectivă 4 zile. Vă spun ceva, un lucru pe care nu-l știe multă lume, tot ce este peste patru zile, prognoza de peste patru zile este valabilă 7% atât, nu se poate face prognoză pe mai mut de patru zile. În primăvara asta se schimbă vremea de la o oră la alta.”, mai spune acesta.

Te-ar putea interesa și: Zanni l-a „demascat” pe Andrei Ciobanu. I-a stricat prietenia cu Iancu Sterp: „A spus că profită de relația asta și că-ți arată el ție”

Cum se făcea prognoza pe vremuri

Dacă acum, vremea se poate schimba de la o oră, la alta, în trecut, Busu spune că se făceau niște statistici în funcție de cum erau temperaturile în fiecare lună din anii trecuți, pentru a putea afla oamenii, astfel, când e sezonul ideal pentru agricultură sau pentru alte activități care țin de acest amănunt. 

„Începând 1990 nu se mai poate face prognoză pe bază de statistică, ele au murit, înainte așa se făcea. Știai că vremea va fi cam la fel între lunile trecute, făceai o statistică pentru agricultură, zboruri.”, a mai spus Busu. 

Citește și: Cea mai puternică rugăciune. Pr. Pimen Vlad: De aici pleacă! Strigă așa la Dumnezeu!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel