Carmen Harra, noi previziuni despre Kate Middleton: „Asta e suspiciunea mea”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Harra, captură video Youtube, WOWnews
Descriere foto: Carmen Harra, captură video Youtube, WOWnews

Carmen Harra a scos la iveală noi informații cu privire la greutățile prin care a trecut Kate și care i-ar fi generat acest diagnostic crunt. 

Carmen Harra a făcut noi previziuni cu privire la starea de sănătate a prințesei Kate și cu privire la diagnosticul crunt pe care l-a primit în urmă cu câteva săptămâni. Mai mult, celebra clarvăzătoare a vorbit și despre relația pe care aceasta o are cu William în prezent și despre momentul care a produs o ruptură în căsnicia lor.

„Ei nu spun ce se întâmplă, iar sentimentul meu e ciudat. Mie mi se pare suspicios că pe Kate a ținut-o atât de mult în spital, asta e suspiciunea mea. Operațiile de cancer, de exemplu de stomac, de colon, într-o săptămână te lasă acasă și te lasă acasă indiferent ce taie sau cât taie. Se poate trăi fără stomac, intestin, deci sunt organe care se pot elimina. Nu se poate trăi fără ficat, deși el se poate înlocui, însă de multe ori aceste operații nu reușesc pentru că ficatul vechi îl respinge pe cel nou.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul unui videoclip realizat pe Youtube.

Te-ar putea interesa și: Ceai antigripal și de ardere a grăsimilor. Remediul mănăstiresc pe care trebuie să-l bei zilnic: „Efectul va fi imediat”

A prezis această situație din Familia Regală

Carmen Harra spune că acest lucru a fost unul destul de previzibil pentru ea, care dezvăluia încă din urmă cu 12 ani faptul că un eveniment de genul acesta va zgudui relația dintre Kate și William.

„Am făcut toate calculele legate de Kate, îmi place să mă uit din multe puncte de vedere. Ei se cunosc dintr-o altă viață, a ales-o pe ea pentru că avea acettsă configurație karmică. Eu am vorbit în 2012 despre faptul că relația lor se poate încheia sau se poate schimba ceva, suntem exact 12 ani mai târziu. Eu zic că un șoc poate declanșa asta, iar ea a avut un șoc în toamna anului trecut, când a aflat despre acea femeie cu care William a avut o relație. Toți cei care s-au căsătorit în biserica aia au divorțat.

Asta nu înseamnă că divorțează, există pericolul despărțirii, pentru că incontestabil există și pericolul morții. Un cancer agresiv, pancreatic, în 3 luni ai plecat. Familia Regală nu spune ce se întâmplă, dar fiind persoane publice și de cancer, care macină omenirea, ar fi interesant de aflat ce se întâmplă și care sunt tratamentele care există.”, a continuat aceasta.

Citește și: Ozana Barabancea, mesaj tranșant pentru speakerii motivaționali: „Iubirea de sine duce la egoism. Fraților, luați banii degeaba”

Nu știe în ce stadiu este boala lui Kate

În ciuda obstacolelor care le-au pus piedici în relație, Carmen Harra spune că cei doi sunt extrem de compatibili.

„Dacă cancerul este într-un stadiu primitiv, sunt tehnici care o pot salva. Nu știm însă în ce stadiu e. E o fată frumoasă, un om tânăr, nu e drept să se întâmple asta. Trebuie să se facă bine, nici nu pot să mă gândesc la altceva. Relația lor este foarte frumoasă, este una foarte puternică, compatibilă, deci ei se potrivesc între ei, au trei copii, această poziție extraordinară, dar cu toate astea, când intervine trădarea, ce lovitură poate fi pentru unul dintre parteneri.”, mai spune Carmen Harra.

Te-ar putea interesa și: Cât este de reală prognoza vremii. Busu, adevărul din spatele rubricii meteo: „Vă spun un lucru pe care nu-l știe multă lume”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel