Unde petrece Silviu Mircescu Paștele: „Respect în fiecare an asta”. Preparatul tradițional de care nu se atinge

Data publicării:
EXCLUSIV

Silviu Mircescu are un program extrem de aglomerat în fiecare zi, dar cu toate acestea, sărbătorile sunt destinate pentru a fi petrecute în familie. Astfel, actorul ne dezvăluie că întotdeauna de Paște merge la mama sa, care îl întâmpină cu diferite bunătăți și care-l așteaptă mereu cu sufletul la gură. Actorul ne-a vorbit într-un interviu exclusiv despre această perioadă sfântă din an.

 

SPECTACOLA: Unde o să petreci sărbătorile în acest an? Obișnuiești să participi la slujba de Înviere?

Silviu Mircescu: Sărbătorile de Paște le petrec de fiecare dată alături de mama și în fiecare an merg la slujba de Înviere ca să iau lumină și să duc și la cei din familie care nu pot să ajungă.

VEZI și: Regula de aur din dieta lui Silviu Mircescu. Actorul din Clanul nu trece niciodată peste ea / video


SPECTACOLA: Există anumite tradiții, obiceiuri pe care le respecți în fiecare an?

Silviu Mircescu: Respect în fiecare an masa alături de mama și de familie. După care, în partea a 2-a a zilei, mă văd cu prietenii din copilărie și oamenii cu care mă văd foarte, foarte rar.

SPECTACOLA: Cum arată masa ideală de Paște pentru tine și ce nu trebuie să lipsească? Este vreun preparat tradițional pe care nu-l consumi? Dacă da, de ce?

Silviu Mircescu: Bineînțeles că masa ideală e cea tradițională de la care să nu lipsească ouăle roșii, cozonacul, salata de boeuf, miel, ciorba de miel sau curcan. Dar, din păcate, nu mănânc miel și nu știu să vă răspund de ce… probabil că nu-mi place mirosul.

Citește și: Cel mai mare regret a lui Silviu Mircescu: „A murit când eu aveam 19 ani, nu a apucat să mă vadă actor” / video

SPECTACOLA: Cine se ocupă, de regulă, în familia ta de prepararea bunătăților? Te implici în acest proces?
Silviu Mircescu: Bineînțeles, toate cele enumerate mai sus le prepară mama mea. Din păcate, nu mă implic niciodată, pentru că tot timpul ajung fie în noaptea de dinainte sau în ziua de sărbătoare.


SPECTACOLA: Cum arăta această perioadă în copilărie și cât de mult s-a schimbat astăzi?

Silviu Mircescu: Nu s-a schimbat nimic. Doar am crescut, în rest, este la fel…

Citește și: Cum i-a cunoscut Silviu Mircescu pe Alex Velea și Antonia, nașii de botez ai fiului său: „De acolo s-a dezvoltat ușor, ușor o relație” /video

SPECTACOLA: Care-i cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu privire la această sărbătoare?
Silviu Mircescu: Cea mai frumoasă amintire e cea în care mi se cumpărau haine noi și așteptam cu nerăbdare sa le îmbrac și să mă duc să trec pe sub masă.

VEZI și: Ernest, tradiție pentru Prima zi de Paște: „Acesta e primul lucru pe care-l fac dimineața”. Preparatele care nu-i lipsesc de pe masa de sărbătoare

Vă invităm să urmăriți un interviu acordat de Silviu Mircescu pentru SPECTACOLA:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel