Cel mai mare regret a lui Silviu Mircescu: „A murit când eu aveam 19 ani, nu a apucat să mă vadă actor” / video

Data publicării:
EXCLUSIV

Chiar dacă este împlinit pe toate planurile, Silviu Mircescu are totuși un regret.

Silviu Mircescu este prezent în lumea actoriei de aproximativ 14 ani de zile, fiind parte dintr-o multitudine de filme, seriale, dar fiind prezent și pe scena teatrului, care este a doua casă pentru artist. Ce nu știe însă foarte multă lume este cum a ajuns acesta să practice această meserie și care au fost persoanele care l-au susținut cel mai mult și l-au îndrumat să urmeze această cale, căci după cum ne declară chiar el, cineva drag a observat talentul cu care Silviu a fost înzestrat încă de mic. 

„Asta cu partea artistică a plecat de la tatăl meu pentru prima dată, Dumnezeu să-l ierte, a văzut că îmi place viața asta de cartier, cu băieții, cum ne jucam noi când eram mici, adolescenți și la un moment dat mi-a zis: „Eu știu că-ți place asta, că e vârsta, dar tu ar trebui să faci ceva cu talentul pe care-l ai” și mai târziu, iată, că s-a adeverit. Și mama m-a încurajat tot timpul.”, a declarat Silviu Mircescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA. 

Citește și: Nu știai asta despre Silviu Mircescu, actorul din Clanul. Dezvăluiri în premieră: „Voiam de mult să fac asta, a fost un sacrificiu” / video

Cine i-a dat bani pentru taxa de înscriere

Actorul a continuat să ne dezvăluie faptul că nimeni nu a știut faptul că el urma să se înscrie la facultatea de teatru, cu excepția unei persoane, care i-a și oferit bani pentru taxa de înscriere. Este vorba despre bunica sa, care l-a susținut necondiționat și i-a oferit tot sprijinul de care a avut nevoie.

„Când m-am înscris la teatru nu aveam bani, iar bunica mea mi-a dat bani pentru taxă, ea a ținut secret când m-am dus, doar eu și cu ea știam. Bineînțeles că nu a putut să țină foarte mult timp secretul. Si directoarea mea, și ea a fost una dintre persoanele care au contribuit la începuturile mele artistice, de la ea a plecat totul.”, a mai spus acesta.

VEZI și: Cum i-a cunoscut Silviu Mircescu pe Alex Velea și Antonia, nașii de botez ai fiului său: „De acolo s-a dezvoltat ușor, ușor o relație” /video

Cel mai mare regret a lui Silviu Mircescu

Deși este extrem de împlinit în prezent, Silviu Mircescu ne spune că are totuși și un regret. Îndrăgitul actor și-ar fi dorit ca tatăl său, persoana care l-a îndrumat către această pasiune, să-l vadă în ziua de astăzi pe scenă și să se bucure împreună cu el pentru reușita sa. De asemenea, acesta ne spune că a învățat o lecție foarte importantă de la părinții săi, pe care o va pune în aplicare cu propriul fiu.

„Da (n.r. are regrete), că tatăl meu nu a apucat să mă vadă ceea ce sunt astăzi, pentru că a murit când eu aveam 19 ani, este cel mai mare regret al meu, pentru că el nu a apucat să mă vadă actor, pe o scenă de teatru și să mă vadă ce sunt astăzi. 

Am chestia asta în mine (n.r partea paternă), singrul sfat pe care o să i-l dau fiului meu este să facă ce simte eu, de asta am avut și eu parte de la părinții mei, nu mi-au spus ce să fac.”, ne-a mai declarat actorul.

Citește și: Cum reușește Silviu Mircescu să își împartă timpul între actorie și familie: „La 6 sunt în picioare” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel