Regula de aur din dieta lui Silviu Mircescu. Actorul din Clanul nu trece niciodată peste ea / video

Data publicării:
Sursa foto: Silviu Mircescu, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Silviu Mircescu, Instagram

Silviu Mircescu ne-a dezvăluit cum se menține în formă și ce alimente stau la baza meniului său.

Silviu Mircescu are o disciplină foarte bine pusă la punct, care-l ajută pe actor nu doar să-și îndeplinească toate atribuțiile pe care le are în fiecare zi de bifat, dar îl ajută și să se mențină într-o formă fizică perfectă. Astfel, chiar dacă este ore în șir pe platourile de filmare, iar băiețelul său îl așteaptă în fiecare seară cu sufletul la gură acasă, actorul nu uită să treacă nici prin sala de fitness, unde se antrenează de șase ori pe săptămână. Mai mult, aceasta ne-a dezvăluit și cum arată meniul său de bază, dar și care este regula de aur pe care o respectă în dieta sa. 

„Aș putea să mănânc doar cartofi prăjiți, sunt disperat după ei, dar nu mănânc atât de mult precum mâncam înainte. Vrei să-ți spun sincer ce mănânc după fiecare antrenament? Shaorma, serios, dar nu pun cartofi și sosuri. E cel mai simplu, rapid și ok fel de mâncare. În rest, clasicul orez cu pui, dar să știi că nu sunt atât de strict. 

Îmi place foarte mult să mănânc ciorbă, supă, tot ce înseamnă supe creme, îmi plac foarte mult chestiile acestea. Duminica mai mănânc dulciuri, nu sunt chiar atât de strict, pentru că nu mă duc să concurez la concursuri, cât să fie acolo să fie bine.”, a declarat Silviu Mircescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA.

Citește și: Silviu Mircescu, despre ultimul sezon din Clanul: „Mă gândesc cu groază la ultima mea zi de filmare” / video

Regula peste care Silviu Mircescu nu trece

Mai mult, Silviu Mircescu ne spune că este o regulă de aur la baza dietei sale, peste care actorul nu trece niciodată. Aceasta este extrem de importantă pentru persoanele care-și doresc o formă fizică de invidiat.

„Niciodată nu mănânc cu 4 ore înainte să mă culc. Asta e mit cu să nu mănânci după ora 18:00, ca să nu te îngrași, nu există chestia asta. Important este să nu mănânci cu 3 ore înainte de somn, pentru că mâncarea nu se mai poate digera. Poți să mănânci la 00:00, dacă te culci la ora 3:00, dar am grijă să mănânc de 2-3 ori pe zi și să nu exagerez. Cel puțin în timpul săptămânii nu mănânc dulciuri, nu mai beau băuturi carbogazoase, pentru că îmi plăceau înainte, apa e cea mai sfântă.”, a continuat actorul.

VEZI și: Cum reușește Silviu Mircescu să își împartă timpul între actorie și familie: „La 6 sunt în picioare” / video

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silviu Mircescu (@silviumircescu)

Motivul pentru care face sport

În viața sa, sportul se situează între necesitate și pasiune, ne dezvăluie actorul, care spune că în mediul acela uită de toate grijile și stresul acumulat peste zi.

„Le împăcăm pe ambele la sală (n.r. și aspectul fizic și detensionarea de stres), am grijă și de felul în care arăt, dar mă ajută foarte mult și în sensul că mă eliberează de stres, scot energiile negative. Dacă am avut o zi proastă, acolo e locul în care mă relaxez și îmi face foarte bine. Fac 6 din 7 treaba asta cu sportul, sală, doar duminica nu merg.”, a continuat actorul.

Citește și: Cum i-a cunoscut Silviu Mircescu pe Alex Velea și Antonia, nașii de botez ai fiului său: „De acolo s-a dezvoltat ușor, ușor o relație” /video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel