Cum i-a cunoscut Silviu Mircescu pe Alex Velea și Antonia, nașii de botez ai fiului său: „De acolo s-a dezvoltat ușor, ușor o relație” /video

Data publicării:
Sursa foto: Silviu Mircescu, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Silviu Mircescu, Instagram

Silviu Mircescu ne-a dezvăluit cum i-a cunoscut pe nașii băiețelului său.

Pe lângă cariera frumoasă pe care o are în actorie, acolo unde este deja prezent de aproximativ 14 ani, Silviu Mircescu se poate mândri și cu o familie minunată, fiind tăticul unui băiețel adorabil, în vârstă de 3 ani. Mai mult, pentru cine nu știe încă, nașii de botez ai micuțului sunt nimeni alții decât Alex Velea și Antonia. Astfel, am fost curioși să aflăm cum i-a cunoscut actorul din „Clanul” pe cei doi, dar și cum le-a propus să-i boteze copilul.

„Eu cu Alexandru ne știm de foarte mulți ani, ne-am cunoscut la un format TV, trebuia să se facă o emisiune pe un post de televiziune, iar el era în juriu. Era ceva pe muzică, iar eu am participat acolo. Trebuia la fel să-ți alegi pe cineva în echipa căruia să te duci, iar eu m-am dus la el. Eu am fost fanul lui de mic, mi-a plăcut de mic, știe și el că sunt fanul lui numărul 1, iar de acolo am dezvoltat relația. După, m-a luat el cu mașina, m-a dus cu mașina la teatru, eu eram student și am discutat, am făcut schimb de numere de telefon, iar de acolo s-a dezvoltat ușor, ușor o relație și iată-ne în ziua de astăzi în postura de nași-fini.”, a declarat Silviu Mircescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA.

Citește și: Silviu Mircescu, despre ultimul sezon din Clanul: „Mă gândesc cu groază la ultima mea zi de filmare” / video

Silviu Mircescu, despre Alex Velea și Antonia

Așadar, chiar dacă nu postează excesiv pe rețelele de socializare fotografii sau alte materiale în care să apară alături de cei doi cântăreți celebri, Silviu Mircescu spune că familia sa are o relație excepțională cu cei doi. Cei patru, plus micuțul, se întâlnesc extrem de des și țin constant legătura, ne spune actorul.

„Suntem o familie frumoasă, ne iubim mult, sunt cei mai cei nași și avem o relație foarte frumoasă. Vorbim des, ne vedem la fel des. Cel mic are prieteni de joacă.”, a continuat îndrăgitul actor.

Citește și: Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

Cum reușește să păstreze echilibrul între carieră și familie

Silviu Mircescu are câteva trucuri și pentru a reuși să păstreze echilibrul perfect între viața de familie și cea profesională.

„La 6 sunt în picioare, pentru că la 7 băiatul meu pleacă la grădiniță și eu îl pregătesc. Asta în măsura în care sunt acasă, pentru că sunt zile în care plec mai devreme, pentru că am filmări, dar când sunt acasă, nici nu încape în discuție, mă trezesc la 6 ca să-l pot pregăti pe el să plece, după care eu îmi fac treburile, plec la sală și îmi împart ziua să pot face tot ce am în ziua aceea. Am targetul bine stabilit de ani de zile, fac așa cum trebuie ca la carte.”, ne mai spune acesta.

VEZI și: Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel