Un trib african secret încearcă pentru prima dată mâncarea fast-food. Racțiile neașteptate, virale în mediul online

Data actualizării: | Data publicării:

Trei membri dintr-un trib african au plecat într-o aventură, pentru a încerca să găsească un hamburger fast-food și cartofi prăjiți pe care să îi mănânce pentru prima dată în viață.

Membrii unui trib african, care trebuia să rămână sercet, s-au filmat în timp ce își părăsesc locuința, pentru a merge la un fast-food să încerc pentru prima dată să mănânce burgeri și cartofi prăjiți.

Cunoscuți sub denumirea de popor „Maasai”, aceștia sunt originari din sudul Kenyei și nordul Tanzaniei și, în mod normal, meniul lor zilnic inlcude doar carne crudă, lapte crud, miere și sânge crud de la vite.

Se pare însă că gusturile li s-aus chimbat între timp, când au descoperit o cameră de filmat, în apropierea locului în care ei își petrec zilele. Memrbii tribului au înființat un canal de Youtube și au început să se documenteze cu privire la locurile care se află în apropierea locului în care aceștia trăiesc. 

În acest fel, grupul a început să călătorească, ajungând astfel și în Zanzibar. 

Și, în timp ce se aflau acolo, au decis să încerce să găsească un restaurant fast-food pentru a experimenta o delicatesă renumită în întreaga lume - burger și cartofi prăjiți. Membrii grupului vorbesc aproape perfect engleza, așadar nu le-a fost greu să descopere un restaurant specific, unde se găteau extrem de multe tipuri de burgeri, pe gusturile tuturor, notează Dailystar.

Te-ar putea interesa și: Carnea de porc „falsă”, crescută în laboratoarele din Marea Britanie, depășește toate așteptările: „Suntem încântați de aspectul, gustul, aroma și textura ei”

 

Ce părere a avut tribul despre burgerii degustați

Șeful grupului, care a condus întreaga expediție, a optat pentru un burger de pui, cu legume și brânză, dar și-a dori să încerce și unul din pește. Trebuie menționat însă că alegerea a fost una îndrăzneață, întrucât Maasaii urăsc peștele. 

"Este o pâine, cu carne în mijloc. Vom gusta și vă vom spune cum este", a spus șeful tribului.

Grupul s-a străduit destul d emult să înțeleagă cum trebuie să mănânce burgerii în mod corespunzător, astfel încât să nu cadă elementele din cadrul lor, precum brânza sau legumele. 

Unul dintre ei remarcă că este "delicios", în timp ce un alt membru scoate zgomote de satisfacție, semn că preparatul este pe gustul său. 

Un altul descrie mâncarea ca fiind "tamu sana", ceea ce înseamnă "foarte gustoasă" în limba Maasai, urmată de întrebarea "ce mâncăm?"

Șeful tribului adaugă între timp: "Nu știu de ce nu au în Țara Maasai lucruri de genul acesta. Ai nevoie de o gură foarte mare pentru a mânca așa ceva, gura asta nu este suficientă pentru a mânca așa ceva.”

 

VEZI și: Cum se prepară corect ceaiul. Ai greșit în tot acest timp, spun experții

 

"Mi-a plăcut foarte mult burgerul, este foarte asemănător cu inima de vacă.”, a spus unul dintre membri.

"Chipsy-ul a fost foarte cripsy (sic)", a remarcat un altul.

În cele din urmă, aceștia au acordat restaurantului o notă de 9,2 din 10 și a spus că a fost "yummy, yummy".

Se crede că tribunii urmează două religii, alături de mitologia Maasai - creștinismul și islamul.

Citește și: Murăturile în saramură, mai benefice decât cele în oțet: „Sunt net superioare. Reglează toate procesele de digestie, susțin sistemul imunitar”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel