Un nou divorț în showbiz-ul românesc. O cunoscută prezentatoare de știri a divorțat în secret: ”Da, este adevărat”

Data publicării:

Un alt divorț s-a produs în lumea mondenă. De data aceasta este vorba despre o cunoscută prezentatoare de știri. 

Pare că anul 2023 este anul divorțurilor. Un alt cuplu a anunțat că a divorțat în secret. Este vorba despre Cristina Herea și soțul său, Mihai Benga. Deși, cei doi au semnat actele de divorț în luna februarie, abia acum au decis să facă publică separrea. 

Cristina Herea și soțul său au semnat actele de divorț

Îndrăgita prezentatoare de la România TV a fost cea care a anunțat că mariajul său a ajuns la final, după doar trei ani de când s-a căsătorit. Cristina Herea susține că, deși au decis să divorțeze, ea și soțul ei au rămas în relații bune, de dragul fetiței pe care o au împreună. Vedeta a precizat că este singura declarație pe care o va face în legătură cu acest subiect și că nu va da mai multe detalii despre motivele care au dus la despărțire. 

„Da, este adevărat, am divorțat oficial la notar în luna februarie a acestui an. Suntem doi oameni maturi și asumați, care au ales drumuri diferite. Nu a fost nimic senzațional.

Pe de altă parte, da, eu și fostul meu soț vom continua să rămânem alături de fiica noastră și să îi veghem acesteia pașii prin viață, iar acest lucru este foarte important.

Tot ce vă pot spune acum este că în viața mea este liniște și echilibru. Sunt înconjurată de oameni minunați, de părinți și de prietenii de o viață. Sunt bine”, a declarat Cristina Herea pentru cancan.ro.

Cristina Herea și Mihai Benga s-au căsătorit pe 15 iulie 2020, ceremonia fiind oficiată de Gabriela Firea. Nașii lor de cununie au fost Diana şi Remus Truică.

Cristina Herea a devenit mamă în 2021

Cristina Herea a născut în luna noiembrie 2021, devenind mamă pentru prima dată. 

„Ekaterina, …stiu ca intr-o buna zi vei schimba lumea aceasta intr-una mai buna! Mami si tati te iubesc dincolo de limitele noastre umane! Bine ai venit in lumea aceasta, mica noastra eroina iubita, a scris prezentatoarea TV pe rețelele de socializare, la puțin timp după ce a născut. 

Citește și: Andreea Tonciu și-a retras fiica de la școală. Ce a determinat-o pe vedetă să ia această decizie: „Vreau ca fata mea să fie în siguranță”

Ana Morodan, adevărul despre incidentul cu poliția: „Nu știu cum am ajuns în mașină. Nu am avut control asupra mea”

De ce este aproape imposibil să divorțeze Andra și Cătălin Măruță. Câte ar trebui să împartă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel