Andreea Tonciu și-a retras fiica de la școală. Ce a determinat-o pe vedetă să ia această decizie: „Vreau ca fata mea să fie în siguranță”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Tonciu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Tonciu, instagram

Andreea Tonciu a decis să-și retragă fiica de la școală. Vedeta a dezvăluit și motivul pentru care a luat această hotărâre. 

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Din rodul iubirii lor a rezultat o fetiță superbă, pe nume Rebecca. De când a apărut pe lume fiica ei, vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor, concentrându-se astfel pe creșterea și educația micuței. 

Andreea Tonciu și-a retras fiica de la școală

Rebecca, în vârstă de 7 ani, urmează să înceapă școala, însă mama sa a luat o decizie total neașteptată. Mai exact, Andreea Tonciu  a decis să o retragă pe Rebeca de la școala de stat la care aceasta era înscrisă și să o mute la una privată. Fosta asistentă TV susține că statul nu își mai face treaba și vrea să știe că fetița ei este bine. Totodată, vedeta recunoaște că a fost deranjată de faptul că școala micuței este în aceeași curte cu liceul, astfel că nu vrea ca elevii mai mari să se ia de fiica sa. 

„Am mutat-o pe fata mea de la școala de stat la școala privată. Statul nu își mai face treaba. Rebeca a fost la o școală de stat, ce se află pe locul trei pe țară, dar nu mai e ce a fost, a rămas doar numele de instituție. Nu am fost deloc mulțumită de copiii din școală, vreau ca fata mea să fie în siguranță, nu vreau să se ia nimeni de ea. M-a deranjat pe mine că școala asta era în aceeași curte cu liceul și nu voiam să crească copilul și să se ia cei mari de ea.Ea trece în clasa I acum, avea cursuri până la ora 11:15, după trebuia să-i găsesc un afterschool”, a declarat Andreea Tonciu pentru Spynews.ro.

Andreea Tonciu: „Nu vreau ca fata mea să învețe cum am învățat eu”

Andreea Tonciu își dorește tot binele și confortul pentru fiica sa, astfel că a decis să o mute la o școală privată. Totodată, vedeta susține că nu vrea ca Rebecca să studieze la o școală de cartier așa cum a făcut ea. 

„Așa știu că la școală privată e de la ora 8 la ora 6 seara, într-o școală unde și mănâncă, are și activități, face și after cu aceeași profesoară și e mult mai convenabil. E campus frumos, e altceva, nu vreau ca fata mea să învețe cum am învățat eu, la o școală de cartier”, a mai zis Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu, despre certurile din cuplu

Când vine vorba despre relația cu soțul ei, Andreea Tonciu mărturisește că nu mereu lucrurile sunt roz, ba chiar între cei doi există zilnic discuții. Totuși, certurile pornesc din lucruri banale și se sting la fel de repede.

”Momente grele în cuplu nu am avut, dar mă cert cu soțul meu zilnic, ne certăm din prostii. Eu dacă mă cert acum cu cineva, în trei minute nu am am nimic, eu sunt ca un vulcan care rupe. Ne certăm din chestii mărunte, nu mi-a dat încă motive grele soțul meu și nici nu cred că și-ar dori.”, a dezvăluit Andreea Tonciu, în urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare.

De asemenea, bruneta le dă și un sfat tinerelor care vor să aibă o viață de cuplu fericită. În primul rând, Andrea Tonciu le sfătuiește pe acestea să nu-și controleze partenerul, pentru că în acest fel vor trăi liniștite.

”Ca să ai o relație liniștită trebuie să fii cum sunt eu cu soțul meu. Nu-l controlez, îi dau libertate, dar sunt liniștită. Dar dacă ar face el ceva, s-ar afla în momentul 1. Bărbatul dacă vrea să facă ceva, face. Eu niciodată n-am înșelat, dacă nu mai vrei să fii cu el îi spui că nu mai vrei și gata. Nu-mi plac femeile care înșeală. Bărbatul oricum înșeală, chiar dacă are cea mai bună femeie.”, a mai declarat Andreea Tonciu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel