Tudor Ionescu, detalii despre transformarea prin care a trecut. A slăbit 44 kilograme: ”Într-o zi am zis că nu mai vreau să fiu obez”

Tudor Ionescu - Fly Project, foto Arhiva personală
Descriere foto: Tudor Ionescu - Fly Project, foto Arhiva personală

Tudor Ionescu a reușit să slăbească 44 de kilograme, după ce a avut o revelație.

Invitatul lui Marius Manole săptămâna aceasta la Întrebarea mesei rotunde este artistul  Tudor Ionescu. Împreună își amintesc momentele de când erau copii și vorbesc cu sinceritate, emoție și umor despre sărbători, familie și năzbâtiile pe care le făceau atunci când erau mici. 

Tudor își amintește, cu nostalgie și recunoștință, de anul în care bunicul lui i-a dăruit primul său instrument muzical și cum a început să fie interesat de muzică: “S-a prins că eu vreau să cânt. S-a dus la București, s-a urcat în avion și a mers la Moscova o zi. Mi-a cumpărat un acordeon cadou”.

În urmă cu 4 ani, artistul avea 104 kilograme, avea dificultăți de respirație, obosea mult și îi era din ce în ce mai greu. Cu o voință de fier, a reușit să slăbească 44 de kilograme și povestește la Întrebarea mesei rotunde despre această etapă și schimbare importantă din viața lui. “Mă uitam în fiecare zi în oglindă, greșeam tot ce făceam, aveam un program haotic. Într-o zi am zis că nu mai vreau să fiu obez. N-am găsit în viața mea un magazin din care să mă pot îmbrăca normal. Am ajuns la 60 de kilograme în 4 ani”, spune el.

Tot în ediția de săptămâna aceasta a show-ului online, Tudor explică și de ce Fly Project are mai mult succes peste hotare decât în România, dar și care este diferența dintre mesajele pe care le primește de la români și cele primite de la străini: “Treaba asta bănuiesc că vine din educație, fiecare țară are cultura ei”.

 

Dieta pe care a urmat-o

 

Tudor Ionescu, membrul trupei Fly Project, a slăbit 41 de kilograme în doar un an de zile. Aceasta a ajuns de la 104 kilograme la 63. 


”Am inceput de patru ani acest proces de slabire, dar la un moment dat stagnam. De la 104 cat aveam in 2016, am ajuns la 64. Acum nu mai mi-e poftă de mâncare, nu mai mănânc nici carne de un an de zile, dar mănânc orice altceva. Am încercat o săptămână fără carne, mi-a priit, apoi am încercat un an. Daca toată viața am mâncat carne…. Sunt un pofticios. Am mâncat pita cu unsoare de curând”, a declarat Tudor Ionescu, la Neatza cu Răzvan și Dani, în urmă cu ceva timp. 

 

Tudor Ionescu a făcut senzație în anul 2013 cu piesa „Toca Toca”, care a ocupat cele mai bune poziții din topurile din Polonia, Franța, Rusia, Turcia, Spania și nu numai. Pe Youtube are aproximativ 55 de milioane de vizualizări și a ocupat locul 56 în Shazam World Top 100.


Tudor Ionescu a debutat în anul 2005 alături de colegul lui de trupă din Petroșani și a lansat prima piesă „Raisa”. Trupa Fly Project are la activ peste 2000 de concerte, iar numele lor este cunoscut în foarte multe țări. 

 

 

Oracolul VEDETELOR. 20 de întrebări pentru Tudor Ionescu - Fly Project 

 

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Tudor Ionescu (Fly Project) a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Tudor Ionescu: Mi-am dorit să fac lucruri care contează, care să îi facă pe oameni să se bucure. Și muzica a fost varianta cea mai bună, am început cu radioul, unde am învatat multă muzică, după care am început să fac muzică și mi-a ieșit. Am luat din orice și de la oricine ce am considerat eu că poate să fie un atu în acțiunile mele prezente și viitoare.


SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Tudor Ionescu: Chiuleam de la școală, în special în ultimul an de liceu, pentru că eu lucram și la radio.

 

SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Tudor Ionescu: Nimic. Nu aș schimba nimic.


SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Tudor Ionescu: Frica de eșec. Frica să nu fie perfect.

 

SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Tudor Ionescu: Hans Zimmer -  S.T.A.Y.
Sau
Thomas Newman - American Beauty

 

Citește aici ce a mai completat artistul în Oracolul Spectacola. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 25 noi 2021, 09:27 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience