Adina Halas, secretul siluetei de vis: „Nu mă simt restricționată”. Lista alimentelor la care a renunțat complet / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Adina Halas ne-a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre trucurile care o ajută să se mențină în formă.

Adina Halas arată impecabil, la vârsta de 43 de ani. Vedeta, care este și mămică, și-a creat un stil de viață extrem de curat și sănătos, prin care să țină departe kilogramele și să arate așa cum își dorește. Chiar dacă este conștientă de faptul că uneori mai cedează și în fața micilor tentații, aceasta este într-o proporție extrem de mare atentă la tot ceea ce pune în farfurie. În exclusivitate pentru Spectacola, Adina Halas ne-a dezvăluit pe larg cum își menține silueta, care sunt alimentele de care se ferește, dar și ce alte principii respectă, când vine vorba de un stil de viață sănătos.

„Nu există siluetă perfectă sau secrete. Sunt câteva lucruri pe care le fac în mod constant, câteodată o mai iau pe câte o potecuță și mă întorc înapoi pe drumul drept, dar regulile de bază pentru a mă simți bine în corpul meu sunt cele pe care le știe, cu siguranță, toată lumea. În primul rând, o dietă bine pusă la punct, apoi o hidratare corespunzătoare, am grijă zilnic să beau o cantitate suficientă de apă și un somn de calitate, pentru că dacă el nu e de calitate, atunci și pofta noastră pentru alimentele dulci sau pentru carbohidrați vor fi mai greu de ținut în frâu și este mai posibil să ne aruncăm în prima gogoașă care ne face cu ochiul.”, a declarat Adina Halas, în exclusivitate pentru Spectacola.

„Nu mă simt restricționată în niciun fel”

Chiar dacă uneori mai faci și mici greșeli, atunci când vine vorba de planul alimentar, vedeta spune că toate deciziile trebuie să fie asumate, astfel încât să le conștientizezi și să nu le repeți la nesfârșit. Acesta este unul dintre trucurile care o ajută pe blondină să-și țină kilogramele în frâu, dar și să mănânce ce-și dorește, moderat.

„Este ok să mănânci și dulciuri din când în când, cu condiția ca această alegere să fie una asumată și nu să fie baza alimentației tale și să te conducă. În ceea ce privește alimentația, am grijă să îmi țin proteinele sus, mănânc legume, lucruri care se încadrează la o dietă sănătoasă, pește, fructe de mare, cam tot ce recomandă nutriționiștii, asta se întâmplă în proporție de 80%. Îmi fac și poftele uneori, dar care sunt asumate, mai ales când este ziua cuiva de naștere, sunt în vacanță sau simt să mă răsfăț culinar și aleg să mănânc ceva dulce. Nu mă simt restricționată în niciun fel, iar asta mă ajută să am o dietă corectă.”, ne-a mai spus ea.

Sportul, nelipsit din viața sa

Nu doar alimentația o ajută să se mențină fit, ci și sportul, pe care Adina Halas îl integrează aproape în fiecare zi din viața sa, sub diferite forme.

„Eu fac și antrenamente de tip crossfit de mulți ani, câteodată am mai multe pe săptămână, alteori am pauze destul de lungi, dar cam acesta e antrenamentul meu principal. Atunci când nu fac asta, încerc să compensez cu foarte mulți pași, fac cycling sau chiar îmi iau coarda și fac un antrenament cu ea.”, a continuat aceasta.

Alimentele la care a renunțat complet

Există totuși și o listă de alimente la care vedeta a renunțat complet, de dragul siluetei ideale.

„Există alimente pe care le evit sau le mănânc extrem de rar, în cantitate mică, iar aceștia ar fi carbohidrații simpli, adică tot cu zahăr, prăjituri, ciocolată și tot așa. Nu prea mănânc nimic care conține zahăr, încerc să-l evit, chiar dacă știu că el se ascunde în diverse forme, în diferite preparate. De regulă, citesc atent etichetele, dar, conștient vorbind, îl evit. La câteva săptămâni sau luni îmi mai fac câte o poftă și mănânc dulce. Am redus foarte mult și glutenul din alimentație și beau alcool foarte, foarte rar.”, a declarat Adina Halas în exclusivitate pentru Spectacola.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel