Carmen Brumă, rețetă de pastă de ou, perfectă pentru dietă: „O sursă de proteine de înaltă calitate, vitamine, minerale și grăsimi sănătoase”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram

Carmen Brumă le-a oferit fanilor săi o nouă rețetă extrem de delicioasă.

Carmen Brumă a revenit în mediul online cu o rețetă extrem de delicioasă, perfectă de servit la micul dejun în orice dietă. Vedeta, care este unul dintre cei mai celebri antrenori de fitness și nutriționiști de la noi din țară, obișnuiește extrem de des să-și inspire fanii săi cu acest gen de idei culinare, pentru a le da un exemplu cât mai bun în ceea ce privește o viață echilibrată și sănătoasă. Se pare că reușește asta cu brio, întrucât urmăritorii sunt extrem de receptivi și încântați, când vine vorba de aceste delicatese culinare. De data aceasta, soția lui Mircea Badea aduce în fața fanilor săi o pastă de ou extrem de bună, care are și un pachet de valori nutriționale perfecte, spune vedeta.

„Astăzi vă arăt rețeta mea preferată de pastă de ou, pe care o integrez în multe dintre mesele mele, pentru că este o sursă foarte bună de proteine de înaltă calitate, vitamine, minerale și grăsimi sănătoase. Se face foarte ușor. Aveți nevoie de 4 ouă fierte, ceapă verde, pătrunjel, iaurt, muștar, sare, piper și fulgi de drojdie, opțional. Fierbeți ouăle, după care le dați pe răzătoare sau le pasați cu furculița. Adăugați două lingurițe de iaurt, două de muștar, ceapă verde și pătrunjel după gust, eu am pus și două lingurițe de fulgi de drojdie. Amestecați totul și pasta de ou e gata. O puteți pune pe pâine, ardei gras, lipie sau o puteți mânca așa. Sper să vă placă!”, a spus Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

Citește și: Carmen Brumă, salată de dovlecei: „Are foarte puține calorii și e foarte bună”. Se prepară în câțiva pași simpli și e ideală pentru orice dietă 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Regulile pe care trebuie să le respecți într-o dietă

Carmen Brumă oferă regulat diferite sfaturi ce țin de diete și un stil de viață sănătos, astfel încât recent aceasta a dezvăluit regulile pe care trebuie să le urmezi dacă îți dorești să menții rezultate pe termen lung. În tot acest proces, nu doar alimentația este cheia, ci și mișcarea, dar, nu în ultimul rând, nu ar trebui să lipsească odihna, scoate ea în evidență.

„Degeaba ai grijă ce mănânci și cum te miști dacă nu dormi suficient. Somnul bun, odihnitor, în dozele de care avem nevoie este cel mai bun medicament anti-aging. Nu există mai eficient de atât.

Așa că trebuie să acorzi atenție inclusiv acestui aspect atunci când vrei să te menții sănătos și atunci când slăbești. Pentru că dacă nu dormi suficient, dacă nu ai un somn de calitate, procesul de slăbire este încetinit”, a declarat Carmen Brumă, la Fresh by Unica.

VEZI și: Carmen Brumă, rețetă de înghețată de casă, fără zahăr. Este perfectă pentru persoanele aflate la dietă


Ce se întâmplă dacă nu te odihnești corespunzător

Mai mult, Carmen Brumă a evidențiat și consecințele pe care corpul tău le resimte, în momentul în care nu te odihnești suficient de mult. Chiar dacă nu pare, acest lucru este strâns legat de mâncare și, implicit, de kilogramele în plus. 

„Dacă nu te odihnești cum trebuie se secretă mai mult cortizol, sinteza proteică nu se întâmplă așa cum ar trebui. Se dereglează niște hormoni care răspund de starea de foame și sațietate. În perioadele în care nu dormi suficient îți vine să mănânci mai mult. Şi mai mult dulce și mai mulți carbohidrați și chestii cu mult ulei”, a mai spus Carmen Brumă potrivit aceleiaşi surse.

VEZI și: Alimentul care produce riduri. Îl consumăm în cantitate mare. Dr. Mihail: „Renunță, pentru a avea mai puține riduri”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel