Trucurile care o mențin pe Teo Trandafir în formă, după ce a slăbit 60 de kilograme: „Este un fel de fasting pe care îl practic fără să vreau. Mănânc...”

Data publicării:
Teo Trandafir, captură video Youtube
Descriere foto: Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir a dezvăluit care este dieta după care se ghidează în prezent. 

Teo Trandafir a trecut printr-o mare transformare în urmă cu câțiva ani de zile, când a reușit să slăbească peste 60 de kilograme. De atunci, îndrăgita prezentatoare TV a reușit cu brio să-și mențină silueta, iar toată lumea a fost curioasă să afle cum reușește vedeta să-și țină kilogramele în frâu. În acest sens, secretul acesteia stă în cantitatea considerabil redusă de mâncare, spune ea. Mai mult, Teo Trandafir spune că nu mai mănâncă deloc după ora 17:00, ba chiar a și eliminat complet câteva lucruri din dieta zilnică. 

„Mănânc foarte, foarte puțin. Iau o farfuriuță de cafea și îmi imaginez că este un platou, în loc de lingură folosesc o linguriță. Nu mai mănânc după ora 17.00, este un fel de fasting pe care îl practic fără să vreau. Mănânc împreună cu colegii mei și apoi mănânc a doua zi tot împreună cu ei. Mănânc absolut orice, nu pot să beau nimic acidulat, nici măcar un pahar de vin.”, a dezvăluit Teo Trandafir, potrivit viva

Citește și: Bursucu, detalii neașteptate despre legătura cu Teo Trandafir. Ce a scos la iveală prezentatorul legat de fosta colegă: „Îți vine să explodezi. Intervine o rigiditate ”

Cum își explică vedeta kilogramele în plus din trecut

Teo Trandafir nu-și explică cum a ajuns în perioada aceea să cântărească atât de mult, dar pune vina pe seama obiceiurilor alimentare din acea perioadă, dar și pe stilul de viață nesănătos. Vedeta este sigură de faptul că a greșit într-o mare măsură, întrucât greutatea nu avea altfel cum să ia așa o mare amploare. 

„Presupun că da, din moment ce mă făcusem atât de mare și, într-adevăr, ochii sunt mai mari decât burta. Probabil îmi comandam prea mult, nici nu mai țin minte, dar nu cred că m-am îngrășat din soare și aer curat, ceva, ceva am făcut greșit. Nu îmi amintesc nici să mă fi îmbuibat. Poate aveam alt metabolism, care să se fi modificat în timp.”, a mai dezvăluit ea, pentru sursa citată.

VEZI și: Motivul pentru care Teo Trandafir nu mănâncă niciodată carne de miel. Care e singura rețetă pe care o prepară de Paște: „E celebră deja”

Ce spune Teo Trandafir despre combinațiile alimentare

Partea cea mai interesantă dintre toate, în dieta vedetei, este aceea că Teo Trandafir nu se ferește deloc de la combinațiile alimentare considerate a fi periculoase de către nutriționiști. Vedeta consideră că poți mânca orice, cât timp ești la dietă, dacă știi să păstrezi limitele și nu exagerezi în cantitate. De asemenea, aceasta spune că nu a renunțat la niciun aliment, ba chiar își mai îndeplinește și „plăcerile nevinovate”, când îi este poftă. 

„Nu, dar am înțeles că „est modus in rebus, că există o măsură în toate. Dacă mănânci jumătate de felie de pâine cu unt, poți combina foarte bine grăsimea cu carbohidrații, cu condiția să te oprești acolo. Dacă vrei să mănânci o amandină, orientează-te spre varianta mini și te oprești la una singură. Eu combin orice cu orice pentru că știu că voi mânca două linguri și mă opresc. Cantitatea este secretul. Mecanic nu pot face excese, pentru că am stomacul foarte mic.”, mai spune celebra prezentatoare TV.

VEZI și: ”Cu o moarte tot suntem datori”. Teo Trandafir, despre momentul în care s-a temut pentru viața ei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel