Bursucu, detalii neașteptate despre legătura cu Teo Trandafir. Ce a scos la iveală prezentatorul legat de fosta colegă: „Îți vine să explodezi. Intervine o rigiditate ”

Data publicării:
Sursa foto: Bursucu și Teo Trandafir, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bursucu și Teo Trandafir, instagram

Bursucu a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu fosta sa colegă, Teo Trandafir.

Bursucu și Teo Trandafir au împărțit același platou de televiziune ani la rând. Cu trecerea timpului, între cei doi s-a legat o frumoasă relație de prietenie bazată pe încredere. Deși, în fața publicului, cei doi se completau perfect, acum că nu mai formează o echipă, Bursucu a decis să spună cum stăteau lucrurile, de fapt, între ea și fosta sa colegă.

Bursucu, detalii neașteptate despre legătura cu Teo Trandafir

Recent, prezentatorul TV  a fost invitat în  în cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni”, acolo unde a răspuns cu sinceritate la toate întrebările care i-au fost adresate.

”Există ceva ce nu-ți place la Teo?”, l-a întrebat Bianca Drăgușanu pe Bursucu.

Fără ezitare, Bursucu a recunoscut că diferența dintre el și Teo Trandafir a fost că el este un tip mai serios, mai carismetic și pus pe glume, în timp ce colega sa era tot timpul serioasă.

„Da, există! Faptul că de foarte multe ori, uite, eu sunt un tip mai nebun, nu iau toate lucrurile în serios, ea, de exemplu, ia în serios tot ce se întâmplă în emisiune. Și dacă vine un cățel în emisiune, ea trebuie să vorbească foarte serios cu acel cățel și să-i dea importanță de 100%, eu mă mai joc. Și atunci, de multe ori, intervine o rigiditate pe care o simți și îți vine să explodezi, mie îmi venea să iau câinele și să alerg prin platou și vedeai o privire așa.  (...) Îmi era teamă că n-o să-i fac față din punct de vedere al culturii generale. Apropo, mi-a răspuns o domnișoară în emisiune un lucru senzațional... Teo are o problemă pe care acum o am și eu, dar de la ea o am moștenită, nu suportă oamenii care zic: „Nu am auzit de 3 Sud Est pentru că eu eram mică” și am întrebat-o eu pe o domnișoară dacă de Ștefan cel Mare a auzit și am întrebat-o dacă știe cine a fost și răspunsul ei a fost extrem de sincer: „Nu știu exact cine a fost, dar bănuiesc că a fost cineva șmecher, că are un bulevard cu șase benzi și are și gură de metrou”(...) Da, am rămas fără cuvinte în fața lui Teo. Nu neapărat de multe ori, că nu m-a pus în ipostaze de genul ăsta, dar au fost momente în care nu am știut cum să răspund”, a spus Bursucu, în cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni” . 

Bursucu: Eu știu că astăzi nu eram aici dacă nu era Teo 

Bursucu recunoaște că Teo Trandafie i-a dat cele mai bune sfaturi și a contribuit la omul care este el astăzi.

”Te-ai certat vreodată cu Teo după ce s-au terminat filmările?”, a mai fost întrebat omul de televiziune.

„Nici înainte și nici după și îți spun de ce, există un respect foarte mare pe care i-l port lui Teo. Eu știu că astăzi nu eram aici dacă nu era Teo și atunci indiferent dacă avea sau nu dreptate preferam să tac și după o perioadă îi spuneam, dar niciodată nu am ripostat și nu am răspuns”, a mai spus prezentatorul, pe canalul de YouTube ”TheXclusive”.

Citește și: „Era să rămân paralizat de la gât în jos”. Tragedia care i-a marcat viața lui Bursucu: „Timp de 6 luni înveți să mergi, să mănânci”

Bursucu, la un pas să se departă de iubita sa. Motivul, dezvăluit de prezentator: „Este lipsă de respect să...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel