Tragedia care i-a marcat viața lui Carmen Harra: „Mereu l-am avertizat”. Clarvăzătoarea a prevestit drama care avea să se întâmple

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Carmen Harra a prezis una dintre cele mai mari drame cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, însă, din păcate, evenimentul dureros nu a putut fi ocolit.

Carmen Harra este una dintre cele mai celebre clarvăzătoare, aceasta făcându-se extrem de cunoscută după ce a prezis mai multe divorțuri, probleme, dezastre cu care omenirea s-a confruntat de-a lungul timpului. Această „putere” nu vine însă numai cu beneficii, întrucât clarvăzătoarea și-a văzut și drama vieții sale în fața ochilor, cu cea timp înainte ca aceasta să se întâmple. Concret, în urmă cu aproximativ 14 ani, soțul acesteia s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare, iar vedeta l-a avertizat pe acesta de faptul că nu va trece de pragul vârstei de 60 de ani, lucru care s-a și întâmplat, povestește ea.

„L-am cunoscut pe soţul meu şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. Când am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, în calculele mele era că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani.

Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani. În 2001, înainte de a muri, eu i-am spus: Vezi că pe plămânii tăi este o problemă”, a mărturisit Carmen Harra, potrivit cancan

Citește și: Adevărul despre boala lui Jador. Carmen Harra: „Vreau să primească tratamentul real. Nu este chiar ceea ce cred doctorii”

„Mereu l-am avertizat”

Mai mult, aceasta povestea recent cum din clipa în care a prevestit tragedia a încercat în fiecare zi să-și convingă partenerul de viață să ia atitudine, cu privire la acest lucru. Cu toate acestea, ea povestește că Virgil a tratat totul sub forma unei glume, iar ei nu i-a mai rămas decât să spere la o minune, minune care nu a durat însă foarte mult timp.

„Mereu l-am avertizat, îl rugam să facă un tratament la plămâni. El glumea, spunea că nu i se va întâmpla niciodată nimic. Am încercat să-mi păstrez calmul, nu a fost ușor. Am avut o perioadă extrem de dificilă emoțională. Nu știam cum să îmi liniștesc sufletul. Mă rugam să nu fie adevărat, să se întâmple un miracol.”, a mai spus Carmen Harra în trecut, potrivit viva.

VEZI și: Carmen Harra, noi previziuni dure pentru viitorul României: „Creșterea prețurilor este cumplită. Vom vedea revolte fără precedent”


Carmen Harra speră să-și găsească sufletul pereche

Au trecut extrem de mulți ani de la drama care i-a marcat sufletul clarvăzătoarei, care nu a mai putut să vadă în niciun bărbat aceleași sentimente. Cu toate acestea, Carmen Harra nu respinge definitiv ideea de relație și speră că anul acesta va fi perfect pentru a-și crea o nouă poveste de dragoste. 

„În 2023 lucrurile din viața mea sunt foarte bune. Nu am de ce să mă plâng. E greu să găsești în viață sufletul pereche, relații de compromis sunt destule. O relație de compromis sau temporală nu mă interesează!

Vreau ceva adevărat ce știu că e foarte greu de găsit așa că mai caut. Părerea mea este că se poate să găsesc în 2023”, a mărturisit Carmen Harra pentru ciao.ro, în urmă cu ceva timp. 

Te-ar putea interesa și: Carmen Harra, previziuni despre noua relație a Andreei Bălan: „Rămâne de văzut dacă ambii copii...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel