Adevărul despre boala lui Jador. Carmen Harra: „Vreau să primească tratamentul real. Nu este chiar ceea ce cred doctorii”

Carmen Harra, Jador, captură video Youtube, WOWnews/ Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, Jador, captură video Youtube, WOWnews/ Facebook

Carmen Harra a dezvăluit ce se va întâmpla cu Jador, după ce artistul a spus că se confruntă cu probleme de sănătate.

Jador anunța în urmă cu câteva săptămâni faptul că urmează să se retragă din muzică, întrucât problemele de sănătate nu-i mai permit să mai stea în lumina reflectoarelor. Mesajul îngrijorător a fost transmis atunci de pe spatul de spital, fanii fiind extrem de panicați pentru viața artistul, care părea că se mai agață de un fir de ață, după cum lăsa atunci Jador să se înțeleagă. În acest sens, Carmen Harra a făcut mai multe previziuni atât cu privire la boala cu care solistul s-ar putea confrunta, dar și cu privire la cum se va manifesta diagnosticul în continuare.

„El nu este un suflet de om care să moară oricum. El este, însă, încercat acum. Când intri în anii karmici, bolile karmice, care sunt cele ereditare, aici este ceva la el în codul lui genetic, există ceva care se transferă de la părinți. El este speriat, este tânăr și frumos, e talentat, eu îl apreciez. El trece printr-o perioadă din care are să iasă și o să își continue muzica lui și o să fie foarte bine, deci vreau ca fanii lui să se liniștească.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii WoWnews.

VEZI și: Mă afectează, nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu" Jador, noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate. Cât de gravă este, de fapt, starea lui, după ce și-a anunțat retragerea din muzică

„Nu este tratat așa cum trebuie”

Mai mult, Carmen Harra ține să tragă și un semnal de alarmă cu privire la sistemul medical de la noi din țară, care a dat mai multe erori, de-a lungul timpului. În acest sens, aceasta spune că, la rândul lui,  manelistul nu ar beneficia de tratamentul corect, lucru care-i poate încetini recuperarea. 

„Vreau să primească tratamentul medical real, pentru că nu-l primește, nu este tratat așa cum trebuie. Se fac investigații, se pot da diagnostice greșite apropos de sistemul medical, unde i-aș sfătui pe unii dintre ai lui să îmi dea un semnal pentru că am mai multe lucruri să le spun, despre ce se întâmplă cu el.

Nu este chiar ceea ce cred doctorii și aici este o chestie unde el poate fi ajutat cu niște informații", a mai spus clarvăzătoarea.

Citește și: Schimbarea majoră care va avea loc în luna iulie. Carmen Harra: „O explozie. Așteptați-vă la...” Când se încheie războiul din Ucraina

Cu ce boală se confruntă Jador

În final, înainte de a vorbi despre diagnosticul artistului, Carmen Harra a liniștit întreaga comunitate de fani care-și făcea griji pentru viața sa, spunând faptul că acesta se va recupera curând. Mai mult, toate problemele au legătură cu digestia, însă lucrurile ar deveni mult mai simple dacă medicii i-ar face testele și tratamentele de care are nevoie, susține ea.

„El nu va fi victima acestei boli și o să iasă din această situație, chiar îl văd călătorind, îl văd venind în America în viziunea mea, îl văd că se reface, are o perioadă înfloritoare din multe puncte de vedere, o să se întâmple foarte curând.

Problema lui este digestivă. Problema lui este între esofag, stomac, intestin. Acolo e problema lui, dar mai e și ceva legat de ce se i întâmplă în sânge. La el aș recomanda să i se facă un test medical, care determină la nivelul sângelui nivelul de proteine și putem afla dacă, într-adevăr, cancerul acesta de colon există sau nu în sistemul lui. E un text simplu.

Nu știu dacă doctorii i l-au făcut, ceva mă face să cred că nu. Ceva mă face să cred că ei nu știu cum să trateze această situație. El este speriat, dar este normal pentru că el are o cumpănă peste care va trece destul de curând și vreau ca mesajul acesta să ajungă la el. Are o protecție divină.", a mai adăugat Carmen Harra.

VEZI și: Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre pentru România: „Mesajul este foarte clar. Vom fi îngropați în...”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 05 iul 2023, 09:32 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience